Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozivnice poslane

Skandal na pomolu? Na vjenčanje nije pozvana jedna članica kraljevske obitelji!

Foto: PA/Pixsell
1/3
05.02.2018.
u 13:26

Princ Harry na svoje vjenčanje neće pozvati vojvotkinju od Yorka, bivšu suprugu svog strica Andrewa jer je uvjeren kako bi Sarah Ferguson sve detalje sa svadbe otkrila medijima.

Ovaj tjedan kraljevska obitelj na 600 adresa poslat će pozivnice za kraljevsko vjenčanje, a britanski The Mirror piše kako među uzvanicima sigurno neće biti jedna osoba.

Vojvotkinja od Yorka, Sarah Ferguson neće biti pozvana na vjenčanje princa Harryja i glumice Meghan Markle, jer princ Harry nema povjerenja u bivšu suprugu svog strica princa Andrewa i uvjeren je kako bi sve detalje s vjenčanja odala medijima.

– Harry je uvjeren kako Sarah ne zna držati jezik za zubima i vjeruje kako ne bi poštovala njegovu i Meghaninu želju za privatnosti – rekao je za The Mirror izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Iz sličnih razloga ni princ William nije pozvao vojvotkinju od Yorka na svoje vjenčanje, a bit će zanimljiva, a možda i neugodna situacija kad se princ William i Harry u listopadu ukažu na vjenčanju svoje sestrične Eugenie, kćeri princa Andrewa i Sarah Ferguson. 

1/6

Komentara 17

NI
nino09
16:39 05.02.2018.

ma puca brak ko ledenica , ova je žena vrag živi a ni Harry ništa nije bolji

Avatar puky
puky
13:59 05.02.2018.

Nisu pozvali ni Kosoricu. Al' će biti sranja.

DO
doktorica
16:15 05.02.2018.

bolje ne komentirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije