Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog zaručnice

Princ Harry je ljut na britanske tabloide i zato je donio ovu odluku

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.05.2018.
u 08:21

Gotovo sve je spremno za kraljevsko vjenčanje 19. svibnja u crkvi St. George u dvorcu Windsor u Londonu.

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su da će na njihovu vjenčanju biti samo jedan novinar, a samo nekolicini bit će dopušten pristup oko crkve.

Princu Harryju je navodno dosadilo što britanski tabloidi neprestano pokušavaju ocrniti Meghan. Već se dulje vrijeme šuška koliko bi kraljevsko vjenčanje moglo koštati. Procjenjuje se da bi moglo dosegnuti svotu od čak 30 milijuna funti. U procjenu su uključeni detalji poput vjenčanog prstenja koji su koštali 6 tisuća funti, 90 tisuća za trubače i 300 tisuća za torte. Većina budžeta će, kao i inače, otići na održavanje sigurnosti.

Kensingtonska palača objavila je da budući bračni par ne želi primiti poklone od gostiju. Umjesto toga mole ih da daju donacije u dobrotvorne svrhe.

1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije