Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sretne vijesti

Princ Harry i Meghan prekidaju šutnju! Uskoro će otkriti sve o Megxitu, ali i novoj kraljevskoj bebi

Foto: PA/Pixsell
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.02.2021.
u 19:30

Prvi puta nakon Megxita dat će zajednički intervju popularnoj TV voditeljici Oprah Winfrey, a isti bi se, prema najavi, trebao emitirati u 7. ožujka na CBS-u.

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan, vojvotkinja od Sussexa, objavili su u nedjelju da očekuju svoje drugo dijete, a samo dan nakon toga u javnosti je objavljena informacija koja je razveselila njihove brojne obožavatelje. Iako su se nakon odlaska iz kraljevske obitelji povukli iz medija Meghan i Harry odlučili su prekinuti šutnju. Prvi puta nakon Megxita dat će zajednički intervju popularnoj TV voditeljici Oprah Winfrey, a isti bi se, prema najavi, trebao emitirati u 7. ožujka na CBS-u.

- Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, a u velikom intervjuu Meghan će govoriti o dolasku u kraljevsku obitelj, braku, majčinstvu, humanitarnom radu, ali i o životu pod pritiskom javnosti - poručili su s CBS-a.

Dodali su kako će im se kasnije pridružiti princ Harry koji će pričati o preseljenju u SAD, budućim planovima i proširenju obitelji.

Foto: Reuters/Pixsell

Podsjetimo, sretnu vijest Harry i Meghan otkrili su na samo Valentinovo. "Možemo potvrditi da će Archie postati veliki brat", rekao je glasnogovornik para za Press Association. Archie Mountbatten-Windsor, prvo dijete para, u svibnju će navršiti dvije godine.

Par je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj su ispod drveta, a Meghan se odmara na Harryjevoj nozi držeći trudnički trbuščić. "Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što očekuju svoje drugo dijete", dodao je glasnogovornik.

Objavili su to nakon što je Meghan prošle godine medijima rekla da je doživjela pobačaj. Dijete će biti deseto praunuče kraljice Elizabete II.

Međutim, obitelj se trenutačno ne može vidjeti s obzirom na to da su se Harry i Meghan prije godinu dana odrekli kraljevskih dužnosti i preselili u SAD, a zbog pandemije još uvijek ne mogu putovati u Veliku Britaniju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije