Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevsko vjenčanje

Princ Harry bit će vjenčani kum svom bratu Williamu

harry
Pixsell
14.02.2011.
u 20:45

Također je potvrđeno da će jedna od četiri djeveruše biti sedmogodišnja Louise Windsor, kći najmlađeg brata princa Charlesa, Edwarda

Uzrečicom “neka sve ostane u obitelji” vodili su se princ William i njegova zaručnica Kate Middleton kada su birali kumove za svoje vjenčanje 29. travnja u Londonu. Do britanskog prijestolonasljednika pored oltara stajat će njegov mlađi brat Harry, dok je Kate za kumu uzela svoju sestru Philippu Middleton, objavili su u ponedjeljak iz Buckinghamske palače, prenosi Popcrunch.

Također je potvrđeno da će jedna od četiri djeveruše biti sedmogodišnja Louise Windsor, kći najmlađeg brata princa Charlesa, Edwarda. Pratnja na vjenčanju paru će biti i Williamovo kumče, trogodišnja Grace van Cutsem i osmogodišnji Tom Pettifer, sin nekadašnje Williamove dadilje Tiggy Legge-Bourke.

Komentara 3

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
05:42 15.02.2011.

Djubrad engleska arogantna

SA
sampras
08:45 15.02.2011.

zašto bolesni. meni je stari srednjoškolski prijatelj prije par dana ukrao nešto iz stana. ljudi su stoka, i u većini slučajeva imaš familiju i AKO SI SRETAN još par prijatelja u punom smislu riječi. obitelji se može vjerovati. naročito je u tom pogledu jebeno njima koji su celebrity od rođenja.

LI
liliZG
09:47 15.02.2011.

............tako je opterwe.............. ........... samo bi još dodala da niti nekima iz familije ne možeš vjerovati , nažalost..........................kad sam je napravila selekciju ispalo je da imam samo jednu frendicu kojoj mogu u potpunosti vjerovati , svi ostali su imali neki svoj plan............... to je stvarno za zabrinuti se ,,,,,gubi se vjera u prijateljstva.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije