Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike ljubavi

Princ Harry bio je veliki zavodnik, a sve bivše ostavile su ga zbog jednog razloga

Foto: PA/Pixsell
1/6
12.01.2020.
u 10:15

Poput njegove supruge Meghan ni Harryjeve bivše djevojke nisu se mogle nositi s medijskom pažnjom i interesom za njihov privatni život.

Do 2018. godine kada se vjenčao s Meghan Markle princ Harry imao je titulu najpoželjnijeg neženje i velikog zavodnika.

Ovaj britanski princ zaveo je brojne djevojke, a sve su ga one napustile zato što se nisu mogle nositi s brojnim pravilima kraljevske obitelji niti su mogle podnijeti toliki  pritisak medija i javnosti, a sve ovo su i razlozi zbog kojih je Meghan pobjegla u Kanadu i razlozi su to zbog koji su vojvoda i vojvotkinja odstupili od svojih kraljevskih dužnosti.  Jedna od ljubavi princa Harryja bila je Florence Brudenell Bruce.

Zajedno su bili u periodu kada je princ bio pilot u britanskoj vojsci i zbog  Harryjevih obveza ta veza je brzo propala, a ona je bračnu sreću pronašla s jednim bankarom. S Chelsy Davy stalno je prekidao i stalno se mirio, a njihovo poznanstvo seže još u doba kada su bili školarci. Šest godina su se svađali i mirili i onda je Chelsy shvatila da nije spremna biti  princezom i žrtvovati toliko toga da bi bila dio kraljevske obitelji i prekinula je s Harryjem.

Za Cressidu Bonas svi su bili uvjereni kako će postati članicom kraljevske obitelji i kako je udaja za princa Harryja samo pitanje vremena. Mediji su pratili svaki njihov korak, a Cressida se  s tim nije htjela nositi i smetalo ju je što ih svi prate u stopu. Nije htjela medijsku pažnju, a znala je da bi udajom za Harryja ta pažnja bila  još veća i zato je odlučila prekinuti s njim.

Foto: PA/Pixsell

Slično se dogodilo i s Harryjevom vezom s tv voditeljicom Caroline Flack. Upoznali su ih zajednički prijatelji, a voditeljica je Harryju dala košaricu kada su mediji saznali da su zajedno. 

Komentara 19

RI
rikavac
12:14 12.01.2020.

Haha zavodnik vjerovatno sto je lijep ko slika.

DO
doktorica
12:55 12.01.2020.

pa neka se zaposli i odrekne apanaže to bi bilo vjerodostojno,ovako izigrava besposličara.

ET
en-ten-tini
15:22 12.01.2020.

princ je bio i ostao veliki seronja i bitan je samo zato jer raspolaže velikom svotom novaca, zbog ničeg više zanimljiv nije kao ni ostatak obitelji kojom nas se svakodnevno davi kao da smo njihovi podanici i sluge...šic dosade :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije