Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sedam dana

Princ Charles ozdravio od koronavirusa, izašao iz izolacije

princ charles
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
1/3
30.03.2020.
u 15:26

The Sun sada piše kako se princ sedam dana nakon testiranja, oporavio.

Britanski mediji prošli su tjedan izvijestili kako je princ Charles (71) obolio od koronavirusa, te kako osjeća blage simptome. Tada se samoizolirao u svom dvorcu u Škotskoj, a njegov glasnogovornik rekao je kako je princ dobrog zdravlja, te da je zadnjih dana radio od kuće. 

The Sun sada piše kako se princ sedam dana nakon testiranja, oporavio.

- Clarence House potvrdila je da princ Charles, nakon konzultacija s liječnikom, više nije u samoizolaciji - rekao je glasnogovornik kako je kraljičin sin sada zdrav.

princ charles
1/4

Charles se odlučio testirati nakon što je saznao da je monaški princ Albert pozitivan na COVID-19, a princ Charles na jednom događaju sjedio je nasuprot njega. No, nije potvrđeno tko ga je zarazio.

Prije nekoliko dana stigla je vijest i kako je jedan od zaposlenika kraljice Elizabete II. (93) pozitivan na koronavirus.

- Djelatnik je doznao da je pozitivan prije no što je kraljica otišla u Windsor. Palača ima 500 članova osoblja pa poput bilo kojeg radnog mjesta, nije nezamislivo da će se netko zaraziti - rekao je izvor iz kraljevske obitelji. 

Supruga princa Charlesa, Camilla (72) ostala je u samoizolaciji, iako je njezin test na koronavirus bio negativan. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
15:40 30.03.2020.

Dobio mali koktel koji je samo za odabrane, i gle čuda posle 7 dana opet na nogama od co-vida 19....Al baba se ne da...

DU
Deleted user
15:49 30.03.2020.

Jučer obolio danas zdrav!

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
15:56 30.03.2020.

Ljepota očito nije faktor rizika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije