Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba s koronom

Princ Charles: Frustrirajuće je i čudno jer voljeni nisu uz vas

Camilla Parker Bowles
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
02.04.2020.
u 11:06

Princ se obratio javnosti prvi put otkako je prebolio koronavirus i podijelio je svoje iskustvo.

Princ Charles prebolio je koronavirus i imao je samo blage simptome i princ je objavio video poruku u kojoj je opisao s kakvim se simptomima suočio tijekom bolesti. Rekao je kako je još uvijek u izolaciji i njegovi socijalni kontakti su svedeni na minimum.

- Čudno je i frustrirajuće te i dosta uznemirujuće iskustvo jer u ovoj situaciji vaši prijatelji i voljene osobe ne mogu biti uz vas. - rekao je Charles na početku videa te dodao:

VIDEO: Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

- U ovim tjeskobnim vremenima za sve nas, moja supruga i ja posebno mislimo na sve one koji su izgubili svoje najmilije u ovim teškim okolnostima. Mislimo i na sve one koji se bore s koronavirusom i sada su u izolaciji i usamljeni su. Princ Charles na koronavirus se testirao nakon što je otkriveno da i princ Albert od Monaka ima koronavirus, a Charles je s njim bio u kontaktu.

Na kraju svog obraćanja javnosti princ se zahvalio medicinskom osoblju Velike Britanije kao i svim volonterima koji danonoćno rade i pomažu  svim zaraženima i trude se smanjiti širenje zaraze.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
11:26 02.04.2020.

Poklopi se ušima i zašuti, ali nemoj usput poklopiti i Škotsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije