Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Camilla i Charles

Procurili nepoznati detalji o vezi koja je razorila brak princeze Diane

princ charles i vojvotkinja camilla bowles
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
25.06.2017.
u 09:19

Britanska spisateljica Penny Junor u svojoj knjizi otkriva nepoznate detalje o počecima veze princa Charlesa i Camille Parker Bowles

Prvi put objavljena je u javnosti priča o princu Charlesu i Camilli Parker Bowles, a ovoga puta ona je iznijela svoju stranu priče. Njezina ljubavna afera s princom od Walesa uzdrmala je kraljevsku obitelj, a ona sada tvrdi kako je njihova romansa počela prije nego su se oboje vjenčali.

Detalji su izneseni u knjizi britanske spisateljice Penny Junor, a govori se čak o tome kako je princ Charles noć prije vjenčanja s princezom Dianom zvao Camillu i plakao joj na telefon.

Camilla je bila udana za Andrewa Parker Bowles i oduvijek se znalo kako ju je nebrojeno puta prevario pa čak i u počecima njihove veze. No, nju to nije spriječilo da postane gospođa Parker Bowles.

Nakon pet godina njihove veze, jedna Camillina prijateljica odlučila ju je upoznati s princom Charlesom u nadi kako će to ubrzati Andrewovu prosidbu. Među njima je odmah zaiskrilo, no Camilla je i dalje ostala vjerna svome Andrewu.

Iako ju je princ Charles još tada htio oženiti, kraljevska obitelj to nije odobravala jer Camilla nije bila prikladna žena pošto njezino podrijetlo nije bilo dovoljno aristokratsko te nije bila djevica.

Nakon sedam godina veze s Andrewom, on ju je zaprosio što je Camilla jedva dočekala. Princu Charlesu priopćila je to u pismu koje mu je poslala, a to ga je navodno slomilo. Charles ju je tjedan dana prije vjenčanja molio da ga otkaže, no ona to nije učinila, a unatoč pozivnici koju je dobio, nije došao na svadbu.

Camilla i Andrew imali su dvoje djece, a brak im je bio skladan unatoč njegovoj nevjeri. No, tek nakon što je Camilla rodila kćer Lauru, upustila se u vezu s Charlesom koji ju je oduvijek volio te su tada počeli vezu koja još traje. 

Komentara 10

NO
Novaaa
13:51 25.06.2017.

svako je ljubavno sa svakim, tu se nije znalo ni tko pije ni tko plaća..

LI
liliZG
11:52 26.06.2017.

andrew švaler, a kamila svetica, da baš, .. moš si misliti

ME
medved12
10:13 25.06.2017.

rugoba rugobi paše za razliku od prelijepe Diane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije