Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prerani odlazak

Prije ulaska u ŽNV Damir je imao samo jednu želju: 'Kćeri sam govorio da idem kupiti vrijeme za nas'

Foto: RTL Screenshot
1/7
23.10.2020.
u 11:27

- Ja sam bio kandidat koji je u ovaj show ušao u najgorem zdravstvenom stanju. Doktor mi čak nije savjetovao da sudjelujem, ali morao sam nešto napraviti - kazao je prije ulaska u 'Život na vagi' Leskovec.

Gledatelje 'Život na vagi' jutros je rastužila vijest o preranom odlasku Damira Leskovca koji je sudjelovao u prvoj sezoni RTL-ova showa. Damir je preminuo u 49. godini života od posljedica plućne bolesti te pretrpljenog moždanog udara.

1/7

Bio je samohrani otac koji je prije 14 godina postao udovac, a radio je kao zaštitar i vozač da bi uzdržavao sebe i danas 23-godišnju kćer Valentinu. Pri ulasku u show 2017. godine Damir je imao 173.9 kilograma, velikih zdravstvenih problema i bio je u jako lošem fizičkom stanju. U showu je izgubio nešto više od 18 kilograma. - Ja sam bio kandidat koji je u ovaj show ušao u najgorem zdravstvenom stanju. Doktor mi čak nije savjetovao da sudjelujem, ali morao sam nešto napraviti - kazao je prije ulaska u 'Život na vagi' Leskovec.

- Rekao sam kćeri sad ili nikad. Ona mi je prvotno rekla da ne idem. A ja sam joj rekao idem u show kupiti vrijeme za nas - govorio je Damir i dodao da za njega 'ovo nije igra nego pitanje života ili smrti s kojom je bliski susret imao prije 14 godina kada je ostao bez supruge. On i njegova kći Valentina vole reći da je njihova Dijana, Damirova supruga, 'usnula' nakon duge borbe s multiplom sklerozom. Valentina je ostala bez majke, a Damir bez ljubavi svog života.

Sprijateljio se s mnogim kandidatima tijekom showa, uključujući i Gabrijelu Crnjac koja je potvrdila ovu vijest zajedničkim prijateljima. Izraze sućuti članovima njegove obitelji uputili su i s RTL-a. „Duboko smo potreseni viješću o Damirovu preranom odlasku. Izražavamo duboku sućut obitelji i prijateljima. Neka mu je laka zemlja", poručili su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije