Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna obljetnica

Prije tri godine Whitney Houston pronađena je mrtva u hotelu

'US singer Whitney Houston stands on stage at o2-Arena in Berlin, Germany, 12 May 2010. This concert is the first of the alltogether ten performances in Germany on the occaision of her comeback tour t
Foto: 'Britta Pedersen/DPA/Pixsell'
1/5
11.02.2015.
u 10:58

Prošle su tri godine otkako je preminula Whitney Houston. Diva svjetskog glasa pronađena je mrtva u hotelu Hilton na Beverly Hillsu 2012. godine

Prošle su tri godine otkako je preminula Whitney Houston. Diva svjetskog glasa pronađena je mrtva u hotelu Hilton na Beverly Hillsu 2012. godine.

Preminula je uoči dodjele Grammyja, a posljednji nastup imala je dan ranije, kada se neplanirano popela na scenu na zabavi uoči Grammyja. Otpjevala je dio pjesme "Yes Jesus Loves Me". Pjevačica je preminula uslijed davljenja u kadi, ali smrti su doprinijeli srčano oboljenje i upotreba kokaina. Whitney je bila i ostala jedno od najvećih svjetskih glazbenih imena. Rođena je 1963. godine, a glazbom se počela baviti još kao dijete. Prvi album objavila je 1985. godine te je već njime postigla veliki uspjeh.

Njezini veliki problemi počeli su udajom za glazbenika Bobbyja Browna. Problematični Bobby unio je nemir u život glazbenice te se sve češće počelo pisati o njenim problemima s alkoholom i drogama. Od Browna se razvela 2007. godine, no problem s drogom je ostao. Dvaput je bila na rehabilitaciji, no nije uspjela. S njim je u braku dobila kćerku Bobbi Kristinu, koja se ovih dana bori za život. Navodno je u induciranoj komi. Pronađena je 31. siječnja u kadi u besvjesnom stanju. Tragedija ove djevojke strašno podsjeća da smrt njene majke. New York Post jučer je objavio informaciju kako će obitelj Bobbi Kristine isključiti aparate koji je održavaju na životu. Baš na današnji datum, godišnjicu smrti tragično preminule Whitney Houston.

>>Obitelj Bobbi Kristine Brown isključuje aparate na godišnjicu smrti Whitney Houston?

>>Prijatelji Bobbi Kristine uvjereni da ju je suprug pretukao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije