Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepolovila se

Prije nekoliko mjeseci izgledala je ovako, a danas je Lidija iz ŽNV gotovo neprepoznatljiva

Foto: RTL, Instagram
1/5
18.01.2020.
u 19:15

Samozatajna Karlovčanka i nakon showa nastavila je marljivo raditi na svom izgledu pa danas tako izgleda bolje nego ikada.

U četvrtoj sezoni 'Života na vagi' jedna od natjecateljica bila je i Lidija Tomić. Lidija je u show ušla s 118,1 kilogramom, a izašla s 68,6 kilograma.

Samozatajna Karlovčanka i nakon showa nastavila je marljivo raditi na svom izgledu pa danas tako izgleda bolje nego ikada. Dokazuju to i fotografije na njezinom Instagram profilu na kojem se nerijetko hvali svojom vitkom linijom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Što je teži uspon uz brdo, to je bolji pogled s vrha - poručila je Lidija uz fotografije svoje nevjerojatne transformacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sto je tezi uspon uz brdo,to je bolji pogled s vrha❤❤

A post shared by Lidija Tomic (@lidija754) on

36-godišnja Karlovčanka u showu je mnoge ganula svojom tužnom životnom sudbinom. Naime, u ponor pretilosti gurnula ju je smrt supruga koji je preminuo prije nešto više od godinu dana, točno na njihovu prvu godišnjicu braka. Upravo on bio je njezin najveći junak, a svoju transformaciju posvetila je upravo njemu.

Osim toga, roditelji su joj se razveli kad je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem alkoholičarom, koji ju je u pijanstvu znao tući. Uoči ulaska u show priznala je kako je potpuno nezadovoljna svojim izgledom zbog kojeg je imala problema s odlaskom na plažu jer je bila uvjerena da svi gledaju upravo u nju. Show joj je oduzeo suvišne kilograme, vratio osmijeh na lice, ali i podario neka nova prijateljstva među kojima je i ono s Neom Jurčević s kojom se nedavno družila u Zagrebu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:05 19.01.2020.

Ista je

RO
RogaBabaroga
10:07 19.01.2020.

naklon do poda na ustrajanosti! samo naprijed!

PA
paleontolog
19:54 18.01.2020.

bravo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije