Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi posao

Prije glume i slave Hugh Jackaman bavio se ovim zanimljivim poslom

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.12.2017.
u 08:25

Glumac je karijeru započeo kao klaun na dječjim rođendanima i kaže da mu je to bio najteži posao koji je radio.

 Australski glumac Hugh Jackman poznat je svima kao superjunak Wolverine ili kao Jean Valjan iz "Jadnika", ali malo ih zna da je glumačku karijeru počeo kao klaun na dječjim rođendanima. 

"Tehnički, klaun je bio prvi plaćeni posao kao izvođača. A ujedno je to i najteži posao koji sam ikada radio", rekao je Jackman u razgovoru za dpa uoči njemačke premijere filma "Najveći showman".  Nakon što je napustio rodni Sydney, Jackman je izgradio karijeru velikim ulogama na Broadwayu i u Hollywoodu

Poznat po svojim pjevačkim i plesačkim vještinama, Jackman u "Najvećem showmanu" igra PT Barnuma, pionira cirkuske zabave u SAD-a u 19. stoljeću.  Jackman je za ulogu nominiran za Zlatni globus, čija će dodjela biti idući mjesec.  Za ulogu je naučio odlično žonglirati. "Mogao sam žonglirati s pet loptica, zapaljivim stvarima, noževima i sve to", rekao je. 

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije