Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo gdje je

Prije deset dana prijavljen je njen nestanak, a starleta se sada oglasila

Foto: Instagram
1/8
11.06.2018.
u 10:37

Prijatelji i PR tim Soraje Vučelić objavio je kako joj se 3. lipnja gubi svaki trag, a bivša sudionica Big Brothera konačno se oglasila na Instagramu

Prije desetak dana starleta i bivša sudionica reality showa Big Brother Soraja Vučelić deportirana je iz Srbije u Crnu Goru.

Njeni prijatelji danima su bili zabrinuti za nju i prijavili su njen nestanak jer joj se izgubio svaki trag. Soraja se nije oglašavala ni na društvenim mrežama, na kojima je inače poprilično aktivna, što je dodatno zabrinulo njene prijatelje.

 

 

#helloworld ❤ #missyouguys 🌎🏝🌞🌊🌴

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

 

Čak je i njen PR tim na društvenim mrežama objavio kako joj se nakon 3. lipnja, kada je viđena u Budvi, gubi svaki trag.

U Srbiji je navodno proglašena sigurnosno rizičnom osobom zbog saznanja da je u kontaktu sa sumnjivim osobama u Crnoj Gori.
Soraja se prije deset sati oglasila na društvenim mrežama i na Instagramu je objavila dvije fotografije iz sunčane Kalifornije i pohvalila se koliko uživa.

Kad je objavila fotografije, obožavatelji su joj poručili kako im je sada lakše jer su bili u strahu da joj se nešto loše dogodilo. 

1/28

Komentara 4

Avatar anti_komunist
anti_komunist
15:43 11.06.2018.

jel joj to zanimanje starleta upisano u radnu knjizicu.??

GV
golub Vaso
17:16 11.06.2018.

VL promovira prostitutke

KR
krezubikrkan
11:03 11.06.2018.

žena radila i zarađivala novce dok su dokoni novinari češali jaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije