Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u obitelji Štrlek

Prije 7 godina oženio je sestru svog suigrača, a njihova ljubav planula je sasvim slučajno

Manuel Štrlek
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
20.01.2020.
u 08:00

Upravo na dan velike pobjede hrvatske reprezentacije nad Njemačkom naš bivši reprezentativac Manuel Štrlek postao je drugi put otac.

Dok je cijela Hrvatska slavila pobjedu naših rukometaša nad Njemačkom na Europskom prvenstvu, posebno veselje vladalo je u obitelji bivšeg reprezentativca Manuela Štrleka. U isto vrijeme kada su se  njegovi donedavni kolege lavovski borili na terenu za prolazak u daljnje natjecanje, Štrlek je proživljavao najsretnije trenutke svog života.

Dugogodišnja ljubav
Naime, upravo na dan velike pobjede nad Njemačkom naš bivši reprezentativac postao je drugi put otac. Njegova supruga Ina na svijet je donijela sina, a sretnom vijesti Manuel se odmah pohvalio pratiteljima na Instagramu.

"Došao nam je Rio, najsretniji smo roditelji na svijetu", napisao je 31-godišnji Štrlek u opisu fotografije iz rodilišta koju je objavio na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ljubav između Manuela Štrleka i defektologinje Ine Galić planula je prije više od 10 godina. Par se upoznao kad je Ina u jedan zagrebački kafić došla po brata Bojana koji se također bavio rukometom.

Zbog ljubavi prema Štrleku Ina je tada napustila rodni Zagreb i preselila se u Poljsku, gdje je Manuel tada igrao za klub Kielce. Nakon četiri godine veze izmijenili su bračne zavjete na intimnoj ceremoniji u crkvi svetog Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi. Među uzvanicima su bili i brojni rukometaši sa suprugama i djevojkama, poput Igora Vorija koji je došao sa suprugom Oljom i Domagoja Duvnjaka.

Svoju romantičnu stranu Štrlek ne krije od javnosti pa je važne datume poput godišnjice braka supruzi čestitao i putem društvenih mreža. "Ti si moje sve, danas i zauvijek", poručio joj je uoči četvrte godišnjice braka. Početkom 2015. godine, za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, na svijet je stigla i njihova kći Zoja koja je bila kruna njihove dotadašnje ljubavi. Očinstvo ga je uvelike promijenilo, a već tada bio je siguran da će Zoja kad-tad dobiti bracu ili seku.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

– Supruga i ja priželjkujemo još djece, ali nemamo neki plan pa je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi – izjavio je sredinom 2017. godine Manuel za medije. Njegova se želja dolaskom sinčića Rija na svijet ostvarila, a sreću zbog prinove u obitelji rukometaša mađarskog kluba MKB Veszprém KC nisu krili ni kolege iz kluba koji su mu na prinovi čestitali putem službenog Instagram profila.

Život u Mađarskoj
"Upravo se rodio Rio, sin Manuela Štrleka. Čestitke obitelji, a malenom želimo puno zdravlja", napisali su u opisu fotografije ispod koje su se nizale čestitke sretnim roditeljima koji od prošle godine žive u Mađarskoj. Štrlek se u novom timu odlično snašao, a velika prednost mu je i ta što je Veszprém na samo dva i pol sata vožnje od Zagreba pa će tako češće moći održavati kontakte s prijateljima i obitelji. Podsjetimo, potkraj prošle godine Štrlek je svojevoljno napustio rukometnu reprezentaciju, a nedavno je otkrio kako je spreman vratiti se ako ga u budućnosti reprezentacija bude trebala. •

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:55 20.01.2020.

Ajmo istraživačko novinarstvo, razotkrijte o čemu je riječ i šta je Manuel tražio od Lina jer sigurno ne porođajni od 6 mj ... da propusti pripreme sigurno nije jer to mu ni jedan trener ne bi dozvolio pred evropsko da bude sa suprugom na dan poroda opet ne jer bi to značilo da napušta kamp i propušta najvažniju utakmicu s Njemačkom, ovako samo palite vatru i stvarate razdor no kao što vidite nećete uspjeti jer to ste radili i s Dalićem pa smo igrali finale 😆

DU
Deleted user
09:11 20.01.2020.

Vidim da je Štrlek glavna zvijezda svih "hrvatskih" portala . Njegovu veličinu novinari su otkrili onog trenutka kada je odbio igrati za hrvatsku reprezentaciju. Protiv svoje volje postaje glavna zvijezda. Ulazak reprezentacije u polufinale je nepogoda koju treba što prije svim sredstvima obezvrijediti. Tuga i jad

Avatar TamiFlu
TamiFlu
10:04 20.01.2020.

Lesinari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije