Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Prije 29 godina preselio je u Kanadu, borio se za egzistenciju, a onda se uzdignuo iz pepela poput feniksa

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
04.04.2020.
u 15:33

Ono što nas ne ubije to nas ojača – poznata je izreka koju možemo primijeniti i na iskušenju našega glumca .

Naš poznati filmski, kazališni i televizijski glumac Žarko Radić pripadnik je zrele glumačke generacije kojeg su pratile generacije u igranim filmovima a današnje generacije gledaju ga u popularnim tv serijama. To dokazuje njegovu glumačku postojanost i prilagodljivost, njegov mladalački duh kombinacije astrološkog Ovna i Blizanaca.

U trenutku njegovog rođenja planete su se rasporedile ravnomjerno i čine ravnotežu sve četiri psihološke funkcije: misli, emocije, intuiciju i percepciju.

Foto: Tino Jurić/Pixsell

Žarkova unutarnja snaga kombinirana je s nježnosti, razumijevanjem ali i sa strasti. Svoju isključivo pozitivnu energiju iskazuje prema kolegama u poslu. Njegovi osjećaji su vrlo jaki i duboki, ali svoje reakcije drži pod kontrolom, baš kao što kontrolira i svoj veliki glumački potencijal. Osoba je koja misli ono što kaže, ali nerado diskutira o svojim osobnim problemima. On emocije unosi u svaki posao kojim se bavi, ali najljepše se osjeća kada zadovoljstvo i novac idu zajedno.

Venera i Jupiter udruženi u kombinaciji koja mu je podarila šarm i veliku omiljenost od strane publike, pogotovu u filmovima u kojima je glumio partizanske junake. Taj planetarni aspekt daje mu mogućnost da živi dug i zanimljiv život, obilježen velikim promjenama.

U razmišljanju i komunikaciji Žarko Radić je praktičan i konstruktivan. U slobodno vrijeme voli se družiti, ali ne i gubiti vrijeme. On voli stvarati, inicirati i poticati.

Otvoren je prema stranim kulturama i tradicionalno rečeno – ljubav ga vodi izvan granica zemlje, u bukvalnom smislu. Filozofski pristup životu omogućuje mu da uživa u životu i da ga cijeni.

1991. godine s vrlo teškim tranzitima Plutona i Neptuna koji su naglasili razočarenje u svijet i stvarnost Žarko Radić seli s obitelji u daleku i hladnu Kanadu i počinje život od nule, u anonimnosti, u borbi za egzistenciju. Iz pepela poput feniksa, a prije toga je glumio Jastreba.

Ono što nas ne ubije to nas ojača – poznata je izreka koju možemo primijeniti i na iskušenju našega glumca .

Sada je s nama. Viđamo ga u tv serijama, u kazališnim predstavama, na plesnom podiju i u njegovom privatnom poslu. Uvijek angažiran, uvijek sklon stvaranju, uvijek ga njegov poslovni duh vodi kroz život i odvede u neki novi projekt, jer Žarkova poduzetnost ne miruje. On je jedan od onih ljudi kojima zaboravimo brojati godine života i koji nam daje nadu u brisanje vremenskih granica. Ove godine slijede novi zanimljivi projekti i uloge, npr. poput škole glume.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Komentara 20

DU
Deleted user
16:08 04.04.2020.

Samo za info glupanima ala "Ajdebretineseri". Žarko Radić je do 1991. živio u Beogradu. Iz Beograda je otišao u Kanadu. Hrvatskoj ne pakirati.

Avatar Kalladin
Kalladin
15:46 04.04.2020.

Kidnuo 91. Sad je u Hrvatskoj i radi. Nije me briga. Ali inače što se "dotikavlje" ovih 'čitanja budućnosti', vidimo lipo ste se pokazali za ovu godinu 😁😁😁

OC
obican covik
17:07 04.04.2020.

Da nije glumio partizanske " junake" , nebi USPIO .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije