Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslušajte!

Prije 2 mjeseca postao je otac, a sada je svojoj mezimici posvetio pjesmu

Foto: Promo
1/6
11.06.2019.
u 11:00

Soundtrack  za seriju “Čista ljubav” i “Moskva” , su pjesme koje su postale milijunaši na YouTubeu i jedne od najemitiranijih pjesama u regionalnom eteru, a koje je Boris Novković  objavio u prethodnih godinu dana.

Po svoj prilici, Boris Novković, posvetio je novu pjesmu “Gori ulica” svojoj  dvomjesečnoj kćeri “Si”.

“Od kada je malena Si došla u naš život, čini mi se da više ne mogu napisati tužnu pjesmu i ne mogu skinuti osmijeh s lica.  Te pozitivne emocije ćete sigurno prepoznati i u mojoj novoj pjesmi” - kaže Boris. 

Soundtrack  za seriju “Čista ljubav” i “Moskva” , su pjesme koje su postale milijunaši na YouTubeu i jedne od najemitiranijih pjesama u regionalnom eteru, a koje je Boris Novković  objavio u prethodnih godinu dana. Pjesma “Gori ulica” je logičan nastavak ovog Borisovog “novog talasa” koji je publika veoma dobro prihvatila.

Praćena odličnim spotom, na kakve je Boris navikao svoju publiku, pjesma “Gori ulica” bit će pravo osvježenje u radijskom eteru u  ljetnim mjesecima, te sjajna najava nadolazećeg studijskog albuma u izdanju Croatia Records-a.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:38 11.06.2019.

Iritantan do koske.

YU
YuBastards
18:38 11.06.2019.

Nego..kad ce rastava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije