Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dino jelusić

Prije 17 godina pokorio je Europu, nakratko odustao od svega, a sada se pohvalio velikim uspjehom

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL
1/7
25.09.2020.
u 21:30

"Od danas sam mag. mus." napisao je kratko na Instagramu Jelusić kojeg se mnogi sjećaju kao dječaka koji je osvojio srca Europe na dječjoj Euroviziji pjesmom 'Ti si moja prva ljubav'.

Glazbenik Dino Jelusić na društvenim se mrežama pohvalio da je magistrirao.

"Od danas sam mag. mus." napisao je kratko na Instagramu Jelusić kojeg se mnogi sjećaju kao dječaka koji je osvojio srca Europe na dječjoj Euroviziji pjesmom 'Ti si moja prva ljubav'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od danas mag. mus. 😎✌️🤘

A post shared by 𝐃𝐢𝐧𝐨 𝐉𝐞𝐥𝐮𝐬𝐢𝐜𝐤 (@dinojelusick) on

 

Dino je tada pobijedio u Kopenhagenu, a to je bio tek početak njegova inozemnog proboja. U tinejdžerskim godinama nakratko se povukao, a onda je nastavio nizati još veće uspjehe.

Podsjetimo, Dino je s partnericom Tarom Thaller prošle godine pobijedio u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju', Tada je otkrio i da su mu prije nekoliko godina otklonili tumor ispod glasnica – Na današnji dan uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Uopće se nisam plašio dok nisam počeo razmišljati o tome da postoji mogućnost da nakon operacije više ne pjevam. To mi je prošlo kroz glavu dok sam bio na stolu i čekao svoj red. To nije bio čvorić na glasnicama od iscrpljenosti, bilo je drukčije – objavio je Jelusić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Damating
Damating
23:06 25.09.2020.

I štaš sad? Glumit u Supernatural? 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije