Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spojila ih

Prijateljica Nataše Janjić zaslužna je za njenu ljubav s Nenadom

Nataša Janjić
Foto: Instagram
1/7
12.09.2018.
u 08:22

Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić, otkrila je glumica.

Nataša Janjić u sretnoj je vezi s liječnikom Nenadom Medančićem s kojim očekuje dijete.

Glumica je tu vijest je potvrdila krajem prošlog tjedna, a ubrzo je i Nenad na svom Facebooku objavio njihovu zajedničku fotografiju. Za novo izdanje Storyja Nataša je otkrila tko je kumovao njenoj ljubavi s s 34-godišnjim liječnikom iz Pazina.

- Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, 
baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša za Story. 

 

 

Glumica je od početka rujna na bolovanju, a vrijeme do dolaska prinove Nataša i Nenad će biti zaokupljeni uređenjem zajedničkog stana u kojem će zasigurno najslađi kutak biti dječja soba. 

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije