Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenada preminula

Prijatelji iz Big Brothera opraštaju se od Dubravke: U šoku smo i nevjerici

Foto: Instagram
1/8
05.03.2020.
u 18:49

Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu, napisala je Anezi na društvenim mrežama.

U 50. godini iznenada je preminula Dubravka Ujević Veron koja je sudjelovala u posljednjoj sezoni "Big Brothera" u koji je ušla
kao članica tajne obitelji.

Od kolegice i prijateljice iz Big Brother kuće oprostili su se brojni sudionici posljednje sezone showa. - U totalnom sam šoku i nevjerici, ovo je totalno bez veze i nije normalno! Počivala u miru moja bivša cimerice - napisala je na Instagramu Ana Marija Brdek. Luciano Plazibat također se oprostio od Dubravke ne skrivajući koliko ga je ova vijest šokirala.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Dudo moja počivaj u miru. Sve mi je ovo još šok i ne znam što reći...Ona je bila jedna od osoba koja je vjerovala u sve što sam htio ostvariti, poslije svakog plesnog videa zvala bi me na mobitel i rekla: Luci ovo je mrak! kako bi me nasmijala. U šoku sam - napisao je Luciano. Tijekom showa s Dubravkom se sprijateljila i pjevačica Anezi koja se i nakon showa redovito družila s Dubravkom i zajedno su išle na kavu, a čak su bile i susjede.

- Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! - napisala je Anezi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije