Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio jako ljubomoran

Prijatelji Bobbi Kristine uvjereni da ju je suprug pretukao

bobbi kristina brown
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/3
09.02.2015.
u 14:41

Kćerka Whitney Houston, Bobbi Kristina, i dalje je u jako teškom zdravstvenom stanju. Moždana funkcija joj je vrlo slaba, i rodbina djevojke priprema se za ono najgore dok je Bobbi u dubokoj komi

Kći Whitney Houston, Bobbi Kristina, i dalje je u jako teškom zdravstvenom stanju. Moždana funkcija joj je jako slaba, i rodbina djevojke priprema se za ono najgore dok je Bobbi u dubokoj komi.

Usred tužne i tragične situacije, mediji su se raspisali o nasilnoj vezi koju je imala s Nickom Gordonom, svojim suprugom, ali i nekadašnjim polubratom. Svojedobno je veza Nicka i Bobbi potresla Hollywood jer je Whitney Houston posvojila Nicka i odgajala ga kao svog sina. Unatoč svemu, par je opstao te su živjeli zajedno. Upravo je on pronašao Bobbi u kadi u nesvjesnom stanju. Prijatelji djevojke za sve krive njega, smatrajući da joj je Nick zadao teške udarce koji će je možda koštati života.

TMZ piše kako je Nick bio jako ljubomoran na slavi Bobbi Kristine te činjenicu da se njemu ne predaje ista važnost iako je i on dijete Whitney Houston. Nick nikako ne shvaća zašto su ljudi usredotočeni na Bobbi. Nedavno su planirali potpisati ugovor za reality show, no kada Nicku nisu ponuđeni isti uvjeti kao Bobbi, odustali su od ugovora. Prijatelji djevojke kažu kako ih ne bi iznenadilo da joj je Nick nanio teške ozlijede budući da je njihova veza često bila nasilna.

>>Bobbi Kristina i dalje na aparatima koji je održavaju na životu

>>Liječnici isključili aparate koji su Bobbi Kristinu održavali na životu

Komentara 1

OP
openheimer2
17:00 09.02.2015.

a sirota cura ovisnica od rođenja nije ona kriva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije