Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI CETINSKI

'Priče o Simoni i meni nemaju veze s mozgom!'

CETINSKI
Marin Tironi/24sata
17.09.2009.
u 20:33

Sadržaj prve epizode ‘Gotovčevih', reality showa koji 21. rujna kreće na Novoj TV, opet će podići prašinu na javnoj sceni jer glavnu sporednu ulogu u njoj ima pjevač Tony Cetinski.

Sadržaj prve epizode "Gotovčevih", reality showa koji 21. rujna kreće na Novoj TV, opet će podići prašinu na javnoj sceni jer glavnu sporednu ulogu u njoj ima, ni manje-ni više, nego pjevač Tony Cetinski. Naime, uvijek željan medijske pozornosti Ante Gotovac u prvoj je epizodi otkrio da ga je upravo Tony upoznao s njegovom današnjom suprugom i da je istarski pjevač jedno vrijeme bio jako "zaintrigiran Simoninom pojavom".

Ljutiti Tony

No zanimljivi scenarij Tony Cetinski odmah nam je oštro demantirao:

- Bilo kakav komentar je suvišan! Postoje ustanove koje bi se trebale baviti nekim ljudima, a ne mediji, nažalost. To nema veze s mozgom - izjasnio se 40-godišnji glazbenik za kojeg Ante tvrdi da mu je "dragi prijatelj".

- Nazvao me moj prijatelj, dragi Tony Cetinski, te mi rekao da ima jednu malu vrhunsku i da je mala mrak. Bio je zaljubljen u nju, doveo je do mene doma i tu večer skakao oko nje - otkrio je Gotovac detalje intrigantnog početka njegove turbulentne ljubavne priče sa Simonom koja trenutačno, tko zna koji put, tvrdi da se namjerava razvesti od ćudljivog supruga.

Izmišljen skandal

Sudeći prema Tonyjevim sklonostima lijepim ženama i dva preljubnička izleta dok je bio u vezi s današnjom suprugom Ivanom Nobilo, ne čudi zbog čega je Ante odabrao baš Tonyja za sudjelovanje u svojoj "televizijskoj goloj istini" u kojoj gledatelje nije ostavio bez objašnjenja o pozadini poznanstva s Cetinskim. "Vruća najava" najnovijeg reality showa zasigurno neće pomoći u pomirenju dvoje supružnika Gotovac koji se već mjesec dana nalaze u ratnim odnosima. Naime, Simona trenutačno boravi u malom jednosobnom stančiću u Buzinu koji se nalazi blizu automehaničarske radionice njezina oca Željka Ištvanovića.

Što je san, a što java u kaotičnom bračnom životu Gotovčevih teško je shvatiti jer je bračni par već mnogo puta prije inscenirao mnoge skandale samo da bi dospio na prve stranice novina. Kod njih su "čuda" uvijek moguća, posebno kad ih režira Ante Gotovac.

Ključne riječi

Komentara 9

DO
doktorica
14:27 18.09.2009.

Ti ljudi sa estrade zaista nemaju veze sa mozgom,glavno da im mi plaćamo mirovinsko i zdravstveno i dižemo im cijenu.

BA
bazzaretta
20:40 17.09.2009.

Zasto nas oglupljujete ovakvim clancima? Zar ne mozete staviti neki prilog u ugrozenim pingvinima na sjevernom polu, ili nekakvu drugu ljudski korisnu informaciju. Zasto ja Ivana Culic novinar??

JA
jarac
21:58 17.09.2009.

pa svi su nam novinari isti, novinari senzacija,a senzacija nigdje, fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije