Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspirativna priča

Emina oduševila čak i 'strogu' Martinu: Pet godina zbog bolesti živjela je 'zarobljena' u korzetu

Foto: Screenshot/Nova TV
1/7
28.10.2019.
u 09:17

Emina Bajtarević, 20-godišnjakinja, sinoć je na pozornici Supertalenta oduševila izvedbom pjesme 'Ako znaš bilo što' grupe Azra. Glazba joj je na prvom mjestu, a razlog tome je i liječenje teškog oblika dvostruke skolioze.

U moru talenata koji su se sinoć predstavili publici na Supertalentu bila je i samozatajna Emina Bajtarević. Zeničanka, 20-godišnjakinja, oduševila je publiku, ali i žiri sjajnom izvedbom pjesme ''Ako znaš bilo što'' popularne grupe Azra.

Njezina izvedba Janka Popovića Volarića podsjetila je na Adnu Šestić kojoj je upravo on u prošloj sezoni stisnuo ''zlatni gumb''. 

– Baš ima neki moment s kandidatkinjama iz Zenice, prošle godine to je bila Adna, melankolična, jako emotivna i iskrena. I evo sada tebe. Baš je lijepo bilo –  komentirao je Popović Volarić.

Nevjerojatnom interpretacijom bila je oduševljena i Martina Tomčić koju mnogi smatraju najstrožim članom žirija. – Predivna si, pretalentirana si. Gledam te i mislim si, kad bih barem mogla sjesti s tobom na kavu da naučim o nekim stvarima. Tu energiju odašilješ. Ja sam toliko očarana da ću ime Emina Bajtarević jako često do kraja dana ponavljati, a nadam se i tamo do pred Božić! – istaknula je Tomčić.

Foto: Nova TV

Komentari podrške i oduševljenja mladoj glazbenici nižu se i na društvenim mrežama. –Sa Štulićem nema šale, ali ovaj glas i nastup, već dugo nisam čula nešto ljepše – napisala je jedna od pratiteljica s kojom su se mnogi odmah složili.

Nedugo nakon emitiranja emisije svojim novostečenim obožavateljima putem društvenih mreža obratila se i sama Emina. – Hvala mnogo, iznenađena sam tolikom podrškom. Mnogo mi je značilo izvesti Štulićevu pjesmu na ovakav način. Veselim se opet pjevati – poručila je mlada pjevačica.

Inače, Emina je studentica filozofskog fakulteta, a od malih nogu pokazala je svoj talent za umjetnost. Iako se od malih nogu bavi crtanjem, pisanjem i pjevanjem, glazba je ipak postupno dosegnula prvo mjesto u njezinu srcu. Udio u tome imalo je i liječenje teškog oblika dvostruke skolioze, opasnog i naglog iskrivljenja kralježnice, što ju je od jedanaeste do šesnaeste godine natjeralo da nosi plastični korzet 23 sata dnevno, onemogućivši je da se nastavi nesmetano baviti crtanjem i pisanjem ili bilo čime što je iziskivalo fizički trud.

U tom razdoblju počela je svirati gitaru. – Danas imam sreću da se bavim glazbom za redovan džeparac, da snimam pjesme kod kuće i dijelim ih na društvenim mrežama, da nastupam na lokalnim manifestacijama i da surađujem s drugim glazbenicima u zajedničkom nastojanju da širimo ljubav prema glazbi s onima koji žele da je čuju! – istaknula je Emina koja je i prije samog nastupa komentirala kako joj je izuzetna čast bila uopće poslati prijavu za Supertalent.

– Natjecatelje sam uvijek promatrala kao hrabre ljude, ma kako god oni prošli na audiciji i idućim krugovima. Jedno je pjevati pred ljudima koje koliko-toliko poznaješ, sasvim je drugo staviti se ispred publike koja ne zna što očekivati – kazala je mlada glazbena zvijezda koju publika jedva čeka ponovno vidjeti na pozornici.

Njezin nastup u Supertalentu možete pogledati OVDJE.

Foto: Nova TV

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:43 28.10.2019.

Martina je fulala zanimanje. Trebala je biti glumica, jer stalno glumata pred kamerama, a ne operna pjevačica. Kao glumica vjerojatno bi imala zapaženije uloge za razliku od opernih. Da nije Super talenta, ostala bi javnosti nepoznata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije