Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila je

Preživjela je teroristički napad, a onda ju je dotukla smrt bivšeg: Pjevačica napokon objavila sretne vijesti

Foto: Profimedia
1/6
23.12.2020.
u 15:34

Jedna od trenutačno najpopularnijih pjevačica mlađe generacije na svijetu, 27- godišnja Grande, u vezi je s Gomezom koji je isto u dvadesetima već neko vrijeme.

Pjevačica Ariana Grande na društvenim je mrežama obavila da je zaručena za dečka, agenta za nekretnine, Daltona Gomeza. Objavila je seriju privatnih fotografija s novim odabranikom, te pokazala dijamantni prsten na lijevoj ruci. Uz objavu je napisala i: 'Zauvijek i još malo'. 

Jedna od trenutačno najpopularnijih pjevačica mlađe generacije na svijetu, 27- godišnja Grande u vezi je s Gomezom koji je isto u dvadesetima, već neko vrijeme. No, za razliku od prijašnjih veza s poznatima, kao što su preminuli reper Mac Miller i komičar Pete Davidson, ovu vezu drži dalje od znatiželjnih očiju javnosti

- Jako su sretni zajedno, a svi članovi njihovih obitelji su presretni zbog razvoja ove veze - kazao je izvor blizak obitelji. 
Inače, Ariana se prvi put zaručila za komičara Petea Davidsona prije dvije godine. Veza nije dugo trajala, a Pete je uz svoje probleme sa psihičkim poremećajima, kao razlog za konačan krah naveo i činjenicu da je Grande bila jako pogođena zbog smrti repera Maca Millera. 

Veza Ariane i Petea punila je stupce svjetskih medija neko vrijeme i zbog činjenice da je Pete zbog Ariane prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Cazzie David, kćeri komičara Larryja Davida, tvorca Seinfelda. 

Sve to je za Grande bilo dio teškog razdoblja, jer je 2017. na njezinom koncertu u Manchesterskoj Areni islamistički terorist ubio  23 ljudi, a 800 teško ranio. Među ozlijeđenima bilo je i mnogo djece, te je to zabilježeno kao prvi napad bombaša samoubojice u Velikoj Britaniji nakon bombardiranja u Londonu 2005. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije