Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Zvijezde najgledanije domaće serije stižu na dodjelu s posebnim zadatkom

momčilo i mirna
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
06.03.2016.
u 11:52

Glumci Mirna Medaković i Momčilo Otašević iz serije 'Kud puklo da puklo' Nove TV 18. ožujka u zagrebačkom HNK na svečanoj dodjeli otkrit će nam imena dobitnika

Malo je još vremena ostalo do svečane dodjele Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK. Kao i proteklih godina, bit će to večer glamura i dobre zabave kojoj će pridonijeti i naši prezenteri.

Jučer smo vam otkrili da će Večernjakovu ružu nagrađenima dodijeliti naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić i redatelj Dalibor Matanić, a danas vam otkrivamo tko će im se još pridružiti u ulozi prezentera. Zvijezde najgledanije domaće serije “Kud puklo da puklo” Nove TV Mirna Medaković i Momčilo Otašević imaju čast publici otkriti imena ovogodišnjih dobitnika.

Dugogodišnja suradnja

S Mirninim glumačkim talentom upoznali smo se još prije deset godina kada je glumila u “Zabranjenoj ljubavi”, Momčila je domaća publika upoznala u seriji “Zora dubrovačka”, a na području cijele regije trijumfirao je u filmovima “Led”, “Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa”.

Mirna i Momčilo uigran su par pred kamerama jer im je ovo već treća zajednička suradnja.

– Momo je jedan od mojih najdražih glumačkih partnera i s njim je zaista užitak glumiti – kaže Mirna za svog kolegu Otaševića.

Privatno su dobri prijatelji

Samo lijepe riječi za svoju kolegicu pronalazi i crnogorski glumac.

– Mirna me ničim ne može izbaciti iz takta. I ne lažem vam! Privatno smo dobri prijatelji, često se družimo. Prijateljski prolazimo i kroz sve scene pa zato nema ni nesporazuma. Velika smo podrška jedno drugome – otkrio nam je u jednom intervjuu glumac. 

>>Zlatna sportašica i uspješni redatelj ovogodišnji su prezenteri na svečanoj dodjeli

>>Najviše me muči što obući za dodjelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije