Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE

Pretučen glumac iz domaće sapunice, morat će na operaciju

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
11.09.2020.
u 10:11

Njega je, navodno, nakon kraće rasprave šakom u glavu udario radnik na salašu, a udarac je bio toliko jak da će Strugar morati na operaciju.

Srpski glumac Petar Strugar, kojeg hrvatska publika najbolje zna po ulogama u RTL-ovoj seriji "Prava žena" te "Sjenkama nad Balkanom" pretučen je u četvrtak na salašu "Stremen" u mjestu Jakovo, piše Informer. Njega je, navodno, nakon kraće rasprave šakom u glavu udario radnik na salašu, a udarac je bio toliko jak da će Strugar morati na operaciju. 

Foto: Instagram screenshot

Glumac je slučaj prijavio policiji, a kako je rekao Telegrafu, radnik je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Na salaš redovito dolazi zbog konja, a ništa nije ukazivalo na to da će doći do incidenta. 

U bolnici mu je ustanovljen prijelom nosa i očne šupljine, pa ga zbog toga čeka operacija.Nakon toga je za Blic radnik Ivan G. iznio svoju stranu priče. Kaže kako nije bio alkoholiziran te da ga je Strugar vrijeđao. 

– Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: "Hoću, sutra malo." Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu... Rekao sam mu kako se mora čistiti, a on mi je poručio: "Smrdiš!" Normalno, kad sam od pola 7 ujutro tu i radim. Dogodio se fizički kontakt, al' kako je nosio kacigu, sigurno nije mogao imati ikakvu ozljedu. Glumac je pa voli glumiti. Policija je poslije umiješana, dao sam izjavu, dao je i on. Slijedi postupak – zaključuje Ivan.

Ključne riječi

Komentara 13

K9
Kakarot_95
10:28 11.09.2020.

Haha glumac iz domaće sapunice xD Kao što su ovo domaće novine. Gubo srami se.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:23 11.09.2020.

Glumac iz domaće sapunice? Ako sam dobro shvatio, sapunica je srpska, pa kako onda domaća sapunica?

ML
mlado
11:04 11.09.2020.

Prenosi Informer. Izvori kojima svatko vjeruje. Nisu mogli odabrati gore smeće iz "regiona".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije