Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV JELINČIĆ

Presretni voditelj nakon tri sina dobio je curicu

Tomislav Jelinčić
Foto: Instagram
1/3
30.05.2018.
u 12:16

Sada slijedi demokratsko glasanje i referendum. Ni ideje vam ne smijem otkriti jer moji ukućani očekuju da sve ide fer i demokratskim putem, ali mogu vam reći da će ime biti vrlo kratko zato što je prezime dovoljno dugačko, rekao je Jelinčić

Voditelj RTL-ova Direkta Tomislav Jelinčić četvrti put postao je otac. Sretni je voditelj i novinar vijest objavio na Instagramu uz prvu fotografiju s kćerkicom te prigodni komentar "u trenu kada život s izvora poteče". Inače, Jelinčić i supruga Ivana već imaju tri sina Jonu (12), Vida (8) i Tina (6).

– Sada slijedi demokratsko glasanje i referendum. Ni ideje vam ne smijem otkriti jer moji ukućani očekuju da sve ide fer i demokratskim putem, ali mogu vam reći da će ime biti vrlo kratko zato što je prezime dovoljno dugačko – rekao je u ožujku za Story Tomislav.

 

...u trenu kada život s izvora poteče...

A post shared by Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic) on

Sa suprugom Ivanom prvo je bio prijatelj, a lani je za Tportal otkrio tajnu skladnog braka.

– Bitno je na vrijeme upaliti svjetlo i reći ''oprosti'', prihvatiti tuđe mane i osvijestiti vlastitu nesavršenost. Mislim da manjak svega toga dovodi i do razvoda. Svi bismo mi u životu i braku neke ideale, a sami smo miljama daleko. Lakše je kada shvatiš da savršeno ne postoji – rekao je Jelinčić.

Tomislav Jelinčić
1/4

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
12:44 30.05.2018.

PREKRASNO! ISKRENE ČESTITKE!!!! A ti Vito ne davi u ovakvim trenucima.

CA
carlapu
13:34 30.05.2018.

Divnoooo!!!!

ZN
Znakovljenagrbu
13:58 30.05.2018.

1. Bravo, i Bogu hvala za roditelje 4-ero djece, bravo za hrabrog lava među "onakvom" televizijom koja se zalaže /podupire/promiče ubojstvo bebica u trbuhu - pardon, za abortus. Doista, Tomislav je tamo "Sol zemlje, i svjetlo svijeta". Malenu neka čuva, današnja (sutrašnja) Majka Božja od Kamenitih vrata ♥ 2. Zašto ispod oveohrabrujuće vijesti, i slike bebice s ćaćom, biva - Mojmira??!! 3. Samoprozvani doktor za ljubav, brunica, što imaš reći na ovakva 4 "čuda"? Šalim se, nemoj ništa reći. Samo razmišljaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije