Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon blizanki

Presretna Neda Ukraden postala baka dječačića!

Neda Ukraden
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/3
25.01.2014.
u 15:17

Nada Ukraden ponovno je postala baka. Nakon što je njezina kćerka Jelena rodila blizanke, na svijet je došao dječačić, kojem su roditelji dali ime Dušan. Na taj način ispoštovali su Nedinog oca.

Nada Ukraden ponovno je postala baka. Nakon što je njezina kćerka Jelena rodila blizanke, na svijet je došao dječačić, kojem su roditelji dali ime Dušan. Na taj način ispoštovali su Nedinog oca. - Presretna sam. Već sam ga vidjela, presladak je sa crnom kosicom na glavi, izjavila je Neda za Blic. Jelena je dječaka rodila u rodilištu 'Dragiša Mišković', carskim rezom.

Sve je proteklo u redu. Jelena i njezin suprug, poduzetnik Predrag Minović, imaju dvije blizanke - Aleksandru i Nedu. Poznata baka presretna je i često priča o svojim unukama, s kojima provodi što više vremena može.

>> Neda Ukraden: Ne mogu dočekati da moja Jelena rodi blizanke

Ključne riječi

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
18:18 25.01.2014.

ma jel to ona što reve na sav glas?

DU
Deleted user
16:49 25.01.2014.

ne mogu vjerovati da nekad kvalitetne domaće novine danas pišu ovakve nevjerojatno divne i pametne novosti,ma sav se naježim koliko je ovakav članak pun domoljublja i hrvatskog štiha.

AM
ameris
18:56 25.01.2014.

Neda Ukraden ??? 22.08.1991.god. pada Baranja u četničke ruke.Narod sa lijeve obale Drave biježi čamcima u Osijek.Istu večer četnici na svojoj televiziji " Beli Manastir" feštaju u nekoj zadimljenoj kafani do zore.Među prepoznatljivim facama prepoznajem pevalku N.Ukraden. Toliko o toj toj "velikanki sarajevske muzičke scene ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije