Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood se oprašta

Prerani odlazak glumca kojeg su svi voljeli: Posljednja dva mjeseca bio je u komi

Foto: Insatgram
1/3
02.05.2020.
u 17:10

Početkom prošle godine dijagnosticiran mu je tumor na mozgu, a premda su se mnogi nadali kako je riječ o dobroćudnom tumoru, pretrage su pokazale kako je u pitanju karcinom, Sam Lloyd umro je u dobi od samo 56 godina

Iako će za njega prijatelji reći kako je bio nepopravljivi optimist koji je uvijek do samog kraja vjerovao u pozitivan ishod, glumac Sam Lloyd preminuo je u dobi od svega 56. godina. Naši gledatelji pamte ga po seriji „Stažist“, a mnogi ga se sjećaju i iz „Seinfelda“.
Američki mediji navode kako mu je početkom prošle godine dijagnosticiran tumor na mozgu, a premda su se mnogi nadali kako je riječ o dobroćudnom tumoru, pretrage su pokazale kako je u pitanju karcinom. Odmah je započeo s liječenjem i strogo se držao svih liječničkih uputa, no bolest je metastazirala na kralježnicu, pluća, jetru i čeljust.

Foto: Insatgram

Da mu liječnici ne daju previše šanse za izlječenje, doznao je svega par tjedana nakon što je njegova supruga Vanessa Lloyd rodila njihovog sina Westona.
Dolazak bebe bio mu je dodatni motiv za borbu s bolešću, na stranici GoFundMe prikupljao je novac za eksperimentalno liječenje. “Zbog vaše nevjerojatne velikodušnosti velik dio stresa je maknut s mojih leđa. Od moje dijagnoze je više od 3500 ljudi doniralo na GoFundMe stranici. Vanessa i ja zahvaljujemo svakome od vas iz dubine našeg srca. Inspirira nas i dira vaša velikodušnost i poruke ljubavi i potpore. Ne bismo mogli bez sve ovo prolaziti bez vas”, napisao je tada.
Nažalost, desetak mjeseci kasnije, morao se suočiti s činjenicom da način liječenja koji su mu specijalisti odredili ipak nije dovoljan da mu spasi život. Obuzeo ga je očaj, no trudio se svoja loša psihička stanja kriti od svih koje je volio, supruzi i svima oko sebe je stalno govorio koliko ih volio. Pristao je i na nove metode liječenja, no spasa nije bilo. Posljednja dva mjeseca života proveo je u komi.
Prijatelji i kolege pogođeni njegovim preranim odlaskom opraštaju se od njega na društvenim mrežama. “Počivaj u miru jedan od najsmješnijih glumaca s kojima sam imao priliku raditi. Sam Lloyd me svaki put natjerao da izađem iz svog lika. Nije mogao biti bolji čovjek. Uvijek ću cijeniti vrijeme provedeno s tobom, Sammy”, napisao je na Twitteru Zach Braff, Lloydov kolega iz serije “Stažist”.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije