Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu bilo spasa

Prerani odlazak glazbenika! U 40. godini iznenada preminuo član 'Fakina'

Foto: Facebook
1/3
15.09.2020.
u 11:45

Tragičan događaj odvio se samo stotinjak metara od njegove kuće.

Tužna vijest shrvala je tamburašku scenu. Željko Jakuš, glazbenik i član zagorskog tamburaškog sastava Fakini, preminuo je u subotu navečer u 40. godini života  samo stotinjak metara od kuće. Željko je krenuo na svirku vlastitim automobilom, a nedaleko od kuće doživio je srčani udar. Hitna ga je dugo oživljavala, ali nije mu mogla pomoći, javlja Zagorje.com.

Ljubav prema glazbi kod Željka je bila zastupljena od malih nogu.Tamburicu je svirao već u osnovnoj školi, zatim u Žunama, pa u Fakinima. Zračio je pozitivnom energijom, uvijek je bio nasmijan, a svojim smislom za humor zabavljao je svako društvo u kojem se našao. Kolege iz sastava ne mogu vjerovati da najvećeg fakina među Fakinima više nema.

Posljednji ispraćaj Željka održat će se danas u 17 sati na groblju u Bedekovčini. Shrvana obitelj zamolila je tamburaše da na sprovodu sviraju Pjesmu rastanka te se tako dostojanstveno oproste od omiljenog zagorskog tamburaša.

Foto: Daniel Pavlić

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvon99
14:17 15.09.2020.

Laka mu zemlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije