Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatična promjena!

Prepoznajte li u ovoj plavuši kći Brucea Willisa?

rumer willis
Foto: Instagram
1/7
25.09.2014.
u 20:48

Kći Brucea Willisa i Demi Moore dramatično se promijenila...

Kći Brucea Willisa i Demi Moore dramatično se promijenila.

Njeno lice je neprepoznatljivo, a pokazala je to nedavno i na svom Instagramu. 26-godišnjakinja je pokazala puno punija usta, plavu kosu i nježniji nos. Daleko je to od imidža kojeg je donedavno imala.

Tanke usnice, izduženo lice i crna, kratka kosa bili su najkraći opis slatke Rumer. Iako je naslijedila očev izgled, ovih dana teško je pronaći sličnosti, budući da Rumer izgleda sve ženstvenije.

>>Bruce Willis i Demi Moore nisu se ni pozdravili na nastupu njihove kćeri!

>>Kći Rumer Willis spasila Demi Moore od samoubojstva?

Komentara 4

NE
neboiznadzagreba
21:57 25.09.2014.

Zašto bi ju trebali prepoznati ?

MR
mrki69tua
09:13 26.09.2014.

A šta se čudite kada u novinarstvu svakodnevno svjedočimo izrazima kao repka, šoping, i sl., dok nam državu vode ljudi koji koristeći tudjenice tipa in house, spin off i sl., misle da su pametni/važni i u nekakvom krugu, a možda tu ima i prste, uz to šta su Hrvati poznati kao jeftine prodane duše, i to šta mrze sve Hrvatsko. A ova mala gore, operirala se cila kao i sve ljepotice preko bare, pa im djeca ispaštaju i od malih nogu dobiju komplekse jer je mama puno ljepša od njih, pa onda s 13 godina LSD, THC, HDZ, SDP...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:18 26.09.2014.

Izgleda kao da ju je neko potegnul prek usta. Steta, a bila je zgodna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije