Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji oduševljeni

Prepoznajete li ovu glazbenu divu? Njezin tim joj za rođendan objavio neprepoznatljivu fotku

Foto: Instagram
1/7
03.04.2020.
u 23:00

Celine Dion trebala bi 5. lipnja nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Glazbena diva Celine Dion ovih je dana napunila 52 godine, a njezin tim joj je tom prigodom objavio preslatku fotografiju.

Naime, na nejzinom profilu na Instagramu, kojeg vodi njezin tim, osvanula je preslatka fotografija malene Celine u kariranoj haljinici, a svi su se složili da na toj fotografiji izgleda zbilja neprepoznatljivo.

1/5

Smeđe kose i nepravilno odrezanih šiški Celine se smješi u kameru vjerojatno prilikom školskog fotografiranja. 

"Sretan rođendan, Celine! Želimo ti zdravlje, ljubav i sreću! Tim Celine", napisao je njezin tim uz objavljenu fotografiju.

"Sretan rođendan, kraljice moja", "Sretan rođendan, Celine! Nadam se da si sjajno provela dan, volimo te", "Sretan rođendan, ljepotice", pisali su njezini obožavatelji ispod fotke.

Celine Dion trebala bi 5. lipnja nastupiti u zagrebačkoj Areni

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nešo
08:15 04.04.2020.

Sad na vraga liči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije