Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 14 godina

Prepoznajete li na ovim fotografijama frontmena naše grupe? Danas se sigurno ovu frizuru ne bi usudio nositi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
01.06.2021.
u 15:03

U Zagreb se doselio s 20 godina, a samo dvije godine nakon osnovana je grupa Vatra, točnije 1999. godine.

Frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak (41) već je gotovo 22 godine na hrvatskog glabenoj sceni, a mnogi ga poznaju i iz glazbenog showa "The Voice Hrvatska" gdje je godinama jedan od mentora. 

Ivan Dečak odrastao je u Virovitici gdje je kao mladić vrijeme provodio s gitarom ili loptom. U Zagreb se doselio s 20 godina, a samo dvije godine nakon osnovana je grupa Vatra, točnije 1999. godine. Iste godine objavili su i prvi studijski album "Između nas". 

03.05.2007., Zagreb - Pjevac grupe Vatra Ivan Decak. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je neko vrijeme, nakon osnivanja benda, pokušavao imati bend i napredovati i kao sportaš, vrijeme mu ipak nije dozvoljavalo level nogometa koji je on htio stoga je, kako je jednom rekao, "okačio kopačke o klin i stavio gitaru na rame".

Grupa je odmah bila prihvaćena kod publike, a njihova zavidna karijera traje i danas. Iako ima već 41 godinu, mnogi fanovi slažu se da su godine bavljenja sportom učinile svoje te da izgleda puno mlađe. No, Dečak se tijekom godina itekako mijenjao, barem fizički, što pokazuju i njegove fotografije iz arhive. 

03.05.2007., Zagreb - Pjevac grupe Vatra Ivan Decak. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, na njima je Dečak gotovo neprepoznatljiv, i sa zanimljivom frizurom koju se danas sigurno ne bi usudio 'isfurati'. Fotografije su snimljene 2007. godine, kada je Dečak imao 27 godina. 

Na njima čak nema ni bradu i brkove, koji su sastavni dio njegovog današnjeg imidža. 

VIDEO>> Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije