Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA IZ VAROŠA

Prepoznajete li je? Ova je djevojčica danas naša poznata pjevačica

Maja Bajamić
Foto: Instagram
1/6
20.03.2019.
u 15:27

– Kad se pitaš 'ko san i di san, (za)uvik zapamti da san djevojčica iz Radmilovićeve 16, iz Varoša – napisala je pjevačica i raznježila pratitelje.

Pjevačica Maja Bajamić na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva, na kojoj pozira na balkonu svoje kuće u splitskom Varošu. 

"Kad se pitaš 'ko san i di san, (za)uvik zapamti da san djevojčica iz Radmilovićeve 16, iz Varoša", napisala je pjevačica i raznježila pratitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad se pitaš ko san i di san, (za)uvik zapamti da san djevojčica iz Radmilovićeve 16, iz Varoša.💜🕊☺️

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

 

"Lijepo je znat od kud si, bravo za ovu predivnu gestu.Neka se i drugi sjete od kud potiču", napisao je Maji jedan pratitelj, dok se drugi sjetio kako je ispod tog balkona uvijek bio parkiran Mercedes. 

 

Maju smo upoznali još 2011. u showu "Hrvatska traži zvijezdu". Lani je oduševljavala svojim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Kratko vrijeme bila je i pjevačica Teške industrije, a iza nje je i nekoliko solo singlova. Lani je predstavila i svoju kantautorsku pjesmu "Mali od Đepetta". 

Ključne riječi

Komentara 18

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:20 20.03.2019.

Ovo se ne može komentirati. Dno dno dno dna.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
16:50 20.03.2019.

E sad baš da je "danas poznata pjevačica"... da je poznata, prepoznali bi ju. Ja i dalje pojma nemam. U kojoj grupi pjeva?

TU
Tupko
18:32 20.03.2019.

Maja tko? Nikad čuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije