Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi svaka biti princeza

Prepala se protokola i kraljice pa princu Harryju rekla da trebaju usporiti

cressida bonas
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
26.04.2014.
u 16:14

- Ona je dosad sama odlučivala što će i kada raditi i ne želi se odreći svog života zbog kraljevskih obaveza, kaže neimenovani izvor.

Cressida Bonas, djevojka britanskog princa Harryja, prepala se kraljevske obitelji i rekla dragom da bi trebali malo usporiti.

Njezini prijatelji izvijestili su medije da se povukla pred zahtjevima i protokolima koje kraljevska obitelj zahtijeva pa je odlučila da neće tako skoro udati u obitelj.

- Ona je dosad sama odlučivala što će i kada raditi i ne želi se odreći svog života zbog kraljevskih obaveza, kaže neimenovani izvor.

Navodno je o svemu što je očekuje razgovarala i s Kate Middleton koja joj je pojasnila što je može čekati ako se uda za princa.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Prepale su je sve te silne obveze i kako malo vojvotkinja Kate ima slobodnog vremena.

S druge strane, kraljica Elizabeta obavijestila je svog unuka Harryja da će je silno razočarati ako si ne pronađe (dostojnu) suprugu do svog 30. rođendana. NI prinčevi prijatelji nisu uvjereni da je Cressida prava žena za Harryja jer je previše slobodna duha i misle da se neće tako lako prilagoditi zahtjevima kraljevskih obveza.

>>Ljuta manekenka: Cressida Bonas morala se odreći plesa zbog princa Harryja

Komentara 2

IV
ivanlovin
17:32 26.04.2014.

I moja je baba objasnila mojoj zarucnici kakav je protokol kod nas, nema zajebancije sa protokolom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije