Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će reći obožavatelji?

Preokret Kim Kardashian: Zbog djece i muža se odriče jedne stvari

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.12.2019.
u 15:09

Poslovna žena i majka četvero djece, Kim Kardashian, odlučila je smanjiti s objavljivanjem izazovnih fotografija.

Kim Kardashian se proslavila snimkom seksa, a danas je poznata poduzetnica, borkinja za ljudska prava, majka četvero djece te je udana za repera Kanye Westa. Ako je suditi prema intervjuu za The New York Magazine, još su neke velike promjene u životu Kim Kardashian na pomolu.

U velikom intervjuu u kojem je komentirala sve promjene koje su se dogodile u posljednjih deset godina u njezinom životu, otkrila je kako je odlučila smanjiti s golišavim fotografijama zbog nelagode svoga muža, ali i zbog utjecaja na djecu.

- Shvatila sam da ne mogu scrollati Instagramom pred svojom djecom, a da se potpuna golotinja ne pojavi na naslovnici, izjavila je Kim.

Shvaća da je njezin doprinos takvom sadržaju na društvenim mrežama poprilično velik, uzmemo li u obzir koliko je njezinih polugolih fotografija objavljeno. No, to će se očito promijeniti, jer Kim želi da se njezin aktivizam shvati ozbiljnije, a i ne želi više toliko vremena trošiti na uređivanje i pripremanje fotografija.

Ovakva promjena ne iznenađuje budući da je Kim nedavno posjetila Armeniju gdje se krstila zajedno sa svojom djecom, a podršku joj je pružila sestra Kourtney s djecom.

- Hvala Armeniji na ovom nezaboravnom putovanju. Blagoslovljena sam što sam krštena zajedno sa svojom djecom u Majčinskoj katedrali svete Majke Božje, glavne katedrale u Armeniji koja se ponekad naziva i Vatikanom Armenske apostolske crkve. Ova je crkva sagrađena 303. godine - napisala je Kim pokraj fotografije na kojoj je sa šestogodišnjom kćerkom North.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije