Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Preminuo ugledni HRT-ovac, Maja Sever oprostila se emotivnom objavom: 'Nije trebalo biti ovako'

Zagreb: Predstavljena nova zaklada za pomoć oboljeloj djeci Mila za sve
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
19.11.2021.
u 11:43

Dugogodišnja novinarka HRT-a oprostila se od snimatelja Darka Krakara koji je preminuo nakon što je prije desetak dana završio u bolnici.

HRT-ova novinarka Maja Sever emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila se od snimatelja Darka Krakara koji je prije desetak dana završio u bolnici zbog, kako se čini iz njezine objave, zaraze koronavirusom. 

"Gospodin snimatelj", naslovila je objavu i nastavila: "Prije desetak dana doznala sam da ga je zakačila, da je u bolnici. Na poruku: 'Ljube, drž se', odgovorio je: 'Hvala, Maja.' To je naš Kraki. Miran, pristojan, vrijedan. Čovjek koji stalno radi i nikad se ne žali. A radili smo zajedno mnogo toga. Svakom poslu – običnoj izjavi ili zahtjevnoj reportaži – Kraki je pristupao s punom pažnjom i profesionalno. Ali između tih snimanja... Kraki je bio jedan pravi gospodin. Od onih ljudi koje zaista zanima kako si kada ti postavi to pitanje. Djeca su nam zajedno studirala pa smo ih rado 'ogovarali', ljutili se na lošu organizaciju posla, brbljali o politici...". 

Potom je poručila: 

"Dragi naš Kraki, stvarno nije trebalo biti ovako. Znam da te jako puno novinara na ovim prostorima neće zaboraviti. Da će pamtiti tvoju mirnoću, pristojnost i predanost poslu. Kraki, uvijek ćeš ostat naš gospodin snimatelj. Hvala ti za sve, dragi Darko. Odmori se."

Inače, Maja Sever poznata je po dugogodišnjem radu u informativnim emisijama, a već dugo radi na emisiji "Nedjeljom u 2" s urednikom i voditeljem Aleksandrom Stankovićem. Vrlo često komentira aktualne situacije i događaje na svojim društvenim mrežama, gdje je na Twitteru prati gotovo 20 tisuća ljudi. 

Početkom ove godine pisalo se kako je zbog njezinih medijskih istupa, poglavito intervjua u tjedniku Nacional, dobila opomenu pred otkaz, no HRT je u priopćenju to brzo demantirao. 

"Nije točno da je Maja Sever dobila 'opomenu pred otkaz' zbog istupa u Nacionalu. HRT ni na koji način ne osporava sindikalno djelovanje i javne istupe kolegice Sever. Međutim, kolegica je dužna, kao i svi zaposlenici HRT-a, pridržavati se zakona – pa je putem e-maila 'upozorena' na svoje kršenje odredbi o Zakona o radu", priopćili su s HRT-a. 

VIDEO>>Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" HRT se ispričao gledateljima

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar HighHopes
HighHopes
13:25 19.11.2021.

Je li bio cijepljen? Vjerujem da je bio cijepljen, jer to sad nije navedeno. Da je bio necijepljen, vjerojatno bi već pisalo i u naslovu.

BJ
bjmaro
13:30 19.11.2021.

Članak je trebao biti o pokojnom gosp. Krakaru, a u stvari članak govori i Maji Sever o njezinom aktivizmu u sindikatu,HND Itd Itd . Da sam znao da je tako ne bihgubio vrijeme na čitanje . Uvijek jedni te istii imaju prolaz u većini medija

TA
Tackrla
14:00 19.11.2021.

A maja i dalje parazitira. O jesemti pravdu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije