Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
52 godine

Preminuo glumac Igor Pervić: sa 17 godina probao heroin, mijenjali mu krv i jedva se spasio

Foto: Screenshot
1/3
23.04.2019.
u 16:57

Jutros je glumac Igor Pervić pronađen mrtav u svom domu u Beogradu, a za uzrok njegove smrti navodi se 'duga i teška bolest'.

Srpski glumac Igor Pervić jutros u 8,30 je preminuo u 52. godini žviota u svom domu u Beogradu nakon duge borbe s teškom bolešću, piše Kurir.rs.

Bio je poznat po ulogama u filmovima 'Crni bombarder', 'Lajanje na zvijezde', 'Bure baruta', 'Sivi dom' te mnogobrojniž serijama od kojih se ističu 'Cvat lipe na Balkanu' i 'Seljaci'. Prvi put se pojavio na sceni dok mu je bilo samo sedam godina, a zvali su ga 'zlatnim dečkom' kinematografije. Njegovo ime uskoro se počelo povezivati s teškim drogama, o čemu je otvoreno pričao, pišu srpski mediji. S 13 godina probao je 'ljepilo', ubrzo je prešao na LSD, a u 17. godini probao je heroin.

Poslije kratkog braka s Jelenom Tinskom, dugo je bio u vezi s Jovanom Petrović, unukom pokojnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje. 

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom, promijenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu da ne bih mogao ništa osjetiti ako ponovo uzmem drogu – ispričao je Pervić za tamošnje medije. Poslije svega, Pervić je omladini poručio da se 'ne zaje*avaju'.

- Prvi put će vam dati besplatno, možda i drugi, ali će vam naplatiti to tako da ćete čitav život patiti, i možda završiti kao mnogi od mojih prijatelja - dva metra pod zemljom, i to puno brže nego što očekujete. Kraj je potpuno izvjestan, ako nemate tako luđačku sreću kakvu sam ja imao - poručio je tada Pervić.

Pogledajte koji glumci i voditelji su umrli na snimanju.

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:25 23.04.2019.

Pa kaj onda?

Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:41 23.04.2019.

i....sto mi imamo sa tim.....

JM
ja-ma
17:49 23.04.2019.

Na što ja kliknem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije