Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 55. GODINI

Preminuo poznati novinar Radija 101

Nenad Starčević-Čino
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
28.10.2019.
u 17:08

-  S tugom javljamo kako nas je nakon kratke i teške bolesti napustio naš dragi kolega, i dugogodišnji novinar postaje Radio 101 Nenad Starčević - Čino. Za sve nas, Čino je bio više od kolege. Čino je bio veliki čovjek i dobar prijatelj - piše u objavi.

Nenad Starčević-Čino, dugogodišnji novinar Radija 101 preminuo je nakon kratke i teške bolesti u 55. godini. Vijest o smrti kolege objavili su na Facebook stranici radija. 

-  S tugom javljamo kako nas je nakon kratke i teške bolesti napustio naš dragi kolega, i dugogodišnji novinar postaje Radio 101 Nenad Starčević - Čino. Za sve nas, Čino je bio više od kolege. Čino je bio veliki čovjek i dobar prijatelj - piše u objavi. 

Nenad Starčević-Čino na Radiju 101 bio je najpoznatiji po sportskim emisijama, a radio je i u informativnom programu. Nedavno je prešao i u tjednik "Nacional".

Komentar smo o preranom odlasku kolege zatražili i od njegove kolegice sa 101-ice Ivane Pevec.

– Evo, saznala sam maloprije što se dogodilo...ne znam što bih rekla. Čino je bio dobri duh Radija, vidjela sam ga nedavno i ovo me stvarno potreslo – kazala nam je kroz suze na telefon. Njegov kolega iz Nacionala Berislav Jelinić opisao je Činu kao agilnog i spremnog na nove profesionalne izazove.

– Bilo je dobro surađivati s njim, bio je vedrog duha i s velikim interesom prihvaćao sve nove zadatke. Jako smo ga cijenili i s veseljem se spremali na dugoročnu suradnju. Međutim, iznenada se dogodila vijest o bolesti koja nas je sve zatekla, a mene zajedno s njim i duboko potresla, naročito jer smo se Čino i ja gotovo istodobno u redakciji suočili s tim strašnim saznanjem – govori nam Jelinić tužno dodajući kako mu je Čino nedavno rekao rekao da ima zdravstvenih problema i da mora na pretrage. Vrlo brzo otkrilo se da se radi o jako teškoj dijagnozi. Kako doznajemo, Starčević je preminuo od prekasno otkrivenog karcinoma koji je metastazirao što mu je ostavilo samo mjesec dana života.

Ključne riječi

Komentara 15

PR
prajdali100
20:15 28.10.2019.

R.I.P. Bože mi oprosti izgleda kao da mu je 85 godina.

HH
Hrvoje Hrk !!
21:15 28.10.2019.

Zao mi covjeka, ali taj radio je daleko od one 101-ce uz koju smo odrasli ovo je sad radio totalno ma bljak

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
19:21 28.10.2019.

Poćivaj u miru,sućut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije