Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 60. GODINI

Preminuo poznati model iz čuvene Levi'sove reklame i pop zvijezda 80-ih

Nick Kamen
Foto: Profimedia
1/4
06.05.2021.
u 22:30

Kamenov prijatelj i kolega, pjevač Boy George odao je počast na društvenim mrežama, dijeleći zajedničku fotografiju na Instagramu. "RIP najljepšem i najslađem čovjeku Nicku Kamenu!" napisao je George.

Nick Kamen, britanski model i pjevač koji se pojavio u poznatoj reklami Levi'sa 1985. godine, umro je u 60. godini.

Prijatelj obitelji potvrdio je svoju smrt novinskoj agenciji PA Media u srijedu. Agencija je priopćila da je Kamen, rođen kao Ivor Neville Kamen, umro u utorak navečer nakon duge bolesti.

Kamenov prijatelj i kolega, pjevač Boy George odao je počast na društvenim mrežama, dijeleći zajedničku fotografiju na Instagramu. "RIP najljepšem i najslađem čovjeku Nicku Kamenu!" napisao je George. 

Foto: Instagram

Nakon vijesti o Kamenovoj smrti, basist Duran Durana John Taylor opisao ga je kao "jednog od najljepših i najnježnijih muškaraca koje sam ikad upoznao", dijeleći staru sliku pokojne zvijezde.

Rođen u Essexu na jugoistoku Engleske, Kamen je postao slavan kad se 1984. pojavio na naslovnici časopisa "The Face", noseći ruž, naočale za avijatičare i skijaški šešir.

Postao je globalni seksualni simbol sljedeće godine, kada se skinuo u bokserice u nezaboravnoj reklami Levi's 501 iz 1985. godine, koju je pratio hit Marvina Gayea, "I Heard It Through the Grapevine".

 Kamen je zatim krenuo s glazbenom karijerom. Surađivao je s Madonnom na pjesmi iz 1986. "Each Time You Break My Heart". Singl je postao veliki hit i došao je do petog mjesta na britanskoj top-listi, no zauzeo je broj 1 u nekoliko europskih zemalja. Još veći uspjeh imao je s pjesmom "I Promised Myself", koja je bila broj 1 u 8 zemalja. 

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije