Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK 'OLD MANA'

Preminuo je legendarni 'Starac' iz 'Zalagaonice'

Richard 'Old Man' Harrison
Foto: Instagram
1/2
25.06.2018.
u 17:50

- Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison preminuo je jutros okružen svojim najdražima. Užasno će nedostajati obitelji, osoblju "Gold & Silver" zalagaonice i brojnim obožavateljima širom svijeta -objavio je na Instagramu njegov sin Rick

Richard Harrison, gledateljima širom svijeta poznat kao "Old Man" iz popularne reality serije "Zalagaonica" preminuo je u danas u 78. godini u Las Vegasu.

- Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison preminuo je jutros okružen svojim najdražima. Užasno će nedostajati obitelji, osoblju "Gold & Silver" zalagaonice i brojnim obožavateljima širom svijeta. Bio je moj heroj i bio sam jako sretan što je taj cool "Starac" bio moj tata. Zahvalan sam što je zvaljujući History Channelu puno ljudi moglo vidjeti kakva je osoba bio. Imao je ispunjen život, a sve nas je učio kako izgled voljeti svoju obitelj, teško raditi, ali i biti užasno duhovit. Zahvaljujemo svima na izrazima sućuti i molimo za privatnost – napisao je na Instagramu njegov sin Rick Harrison, koji je sa "Starcem" i svojim sinom Big Hosom vodio popularnu zalagaonicu u Las Vegasu.

 

Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison passed away this morning surrounded by those he loved. He will be tremendously missed by our family, the team at Gold & Silver Pawn and his many fans the world over. He was my hero and I was fortunate to get a very cool ‘Old Man’ as my dad. That I got to share him with so many others and they got to see what a great family man he was is something I am grateful to have experienced with him. He lived a very full life and through the History television show ‘Pawn Stars’ touched the lives of people all over, teaching them the value of loving your family, hard work and humor. We appreciate everyone’s thoughts and prayers and ask that we are provided some privacy at this time.

A post shared by Rick Harrison (@rick_harrison) on

Počast voljenom djedu odao je i Corey "Big Hos" Harrison.

- Imao sam tu čast da 15 godina svog života radim s djedom. Nije mi bio samo djed, nego i najbolji prijatelj. Blagoslovljen sam što sam ga imao za mentora - rekao je Corey.

Richard 'Old Man' Harrison
1/23

Richard Harrison bi je mornarički veteran, a zalagonicu sa sinom Rickom otvorio je 1988. godine. Zanimljivo je da je novac prvo uložio u tržište nekretnina, no odustao je nakon što je izgubio milijune. Preselio se u Vas Vegas i s 10 tisuća dolara otvorio zalagaonicu, koju je pretvorio u multimilijunsku tvrtku. Serija "Zvijezde zalagonice" počela se emitirati 2009. godine, i dosad je prikazano 15 sezona. Harrison je bio u braku sa suprugom Joanne, a osim Ricka imaju i sinove Josepha i Chrisa.

Komentara 13

FA
fake
18:54 25.06.2018.

Počivali u miru.Hvala vam što ste bili dio odličnej serije.

PP
pp
18:01 25.06.2018.

Počivao u miru. Simpa serija. Simpa Stari.

HH
hrvoje.horvat.1970
20:12 25.06.2018.

Bili su mi dobri kad ga zovu i kažu mu:" Stari dođi, imamo jedan predmet iz tvoje mladosti." A lik donio na procjenu nešto iz američkog građanskog rata. RIP "The Old Man" Harrison.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije