Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde se opraštaju

Preminuo glumac iz mnogima omiljenih komedija, tužnu vijest potvrdila njegova kći

Foto: Profimedia
1/7
17.05.2020.
u 10:38

Osim nje od glumca su se na društvenim mrežama oprostili i mnogi kolege. među njima i glumica Jamie Lee Curtis koja mu je posvetila emotivnu objavu na Instagramu.

Američki glumac Fred Willard kojeg su mnogi zapazili u komedijama 'Svi su ludi za Raymondom' i 'Moderna obbitelj' preminuo je u 86. godini. Vijest o smrti omiljenog glumca potvrdila je njegova kći Hope Mulbarger.

- Moj je otac sinoć mirno preminuo u fantastičnoj dobi od 86 godina. Bio je aktivan, nastavio je raditi i činiti nas sretnima do samog kraja. Jako smo ga voljeli - kazala je. 

Osim nje od glumca su se na društvenim mrežama oprostili i mnogi kolege. među njima i glumica Jamie Lee Curtis koja mu je posvetila emotivnu objavu na Instagramu. 

"Zbogom gospodinu Fredu Willardu. Kako samo sretni što smo mogli svjedočiti njegovim velikim talentima. Hvala ti što smo se smijali dok nas trbuh nije zabolio. Sad si sa svojom voljenom Mary" napisla je Jamie, prisjetivši se Fredove supruge koja je preminula dvije godine ranije.

Foto: Instagram screenshot

Osim nje, od glumca se oprostio i kolega iz serije 'Moderna obitelj' Jesse Tyler Ferguson.

"Počivaj u miru, dragi Frede Willarde. Uvijek ćeš biti pravi original i jako sam počašćen što su se naši životi ukrstili. Nitko neće moći ni blizu zamijeniti tvoju genijalnost", stoji u objavi na Twitteru. 

Foto: Twitter

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije