Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnja na koronavirus

Preminula poznata talijanska glumica, tužnu vijest potvrdio shrvani sin

Foto: Profimedia
1/3
24.03.2020.
u 20:20

Kako prenose strani mediji Lucia je preminula od upale pluća u Španjolskom gradiću Brieva, a to su potvrdili i članovi njezine obitelji. Sumnja se da je upala pluća posljedica zaraze koronavirusom, no to još nije potvrđeno.

Talijanska glumica i majka španjolskog pop pjevača Miguela Boséa, Lucia Bosé preminula je u 89. godini od upale pluća. Tužnu vijest potvrdio je njezin sin na društvenim mrežama.

 

"Dragi prijatelji...moja majka, Lucia Bosé je upravo preminula. Sada je na najboljem mjestu" napisao je.
Kako prenose strani mediji Lucia je preminula od upale pluća u Španjolskom gradiću Brieva, a to su potvrdili i članovi njezine obitelji.

Sumnja se da je upala pluća posljedica zaraze koronavirusom, no to još nije potvrđeno.
Bose je poznata po ulogama u brojnim filmovima, no najviše pohvala je dobila za ulogu u Satyriconu Frederica Fellinija, te 'Smrtii biciklista' koji je režirao Jaun Antonio Bardem, otac glumca Javiera Bardema.

Kada je bila tinejdžerka bila je Miss Italije, a udala se za najpoznatijeg Španjolskog borca s bikovima Miguela Dominguina. U braku su bili od 1955. - 1967., te su dobili troje djece Miguela, Luciju i Paulu. Nakon što se odrekla karijere i posvetila obitelji, imala je samo neke manje uloge. 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
rankovic
21:38 24.03.2020.

bože daj joj vječni pokoj , ali nikad čuo za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije