Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 70. GODINI

Preminula pjevačica jedne od najpoznatijih ženskih pop grupa

Bonnie Pointer
Foto: Profimedia
1/4
09.06.2020.
u 09:31

- S velikom tugom obožavateljima grupe The Pointer Sisters objavljujem kako je preminula moja sestra Bonnie. Naša je obitelj shrvana, molimo za suosjećanje. Bonnie je bila moja najbolja prijateljica, pričale smo svaki dan, i već mi jako nedostaje. Vidjet ćemo se ponovno jednog dana - napisala je Anita

Bonnie Pointer, članica jedne od najpoznatijih ženskih pop grupa The Pointer Sisters, preminula je u 70. godini života. Vijest o smrti potvrdila je njena sestra Anita, a uzrok smrti je srčani zastoj 

- S velikom tugom obožavateljima grupe The Pointer Sisters objavljujem kako je preminula moja sestra Bonnie. Naša je obitelj shrvana, molimo za suosjećanje. Bonnie je bila moja najbolja prijateljica, pričale smo svaki dan, i već mi jako nedostaje. Vidjet ćemo se ponovno jednog dana - napisala je Anita i dodala kako The Pointer Sisters nikad ne bi bilo da nije bilo Bonnie.

Bonnie Pointer
1/9

Bonnie i June Pointer  najprije su nastupale kao duo, a onda su im se pridružile druge dvije sestre - Ruth i Anita. Osvojile su 1975. tri nagrade Grammy, od kojih je jedna bila za pjesmu "Fairytale", a samo dvije godine kasnije Bonnie je napustila skupinu kako bi ostvarila solo karijeru. Nakon toga doživjela je uspjeh s pjesmom "Heaven Must Have Sent You".

Svjetsku slavu doživjele su 80-ih, s hitovima "Jump (For My Love)" i "I'm So Excited". Sestra June preminula je 2006. godine, a Ruth i dalje nastupa uz kćer i unuku. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije