Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 73. godini

Preminula je zvijezda 'Policijske akademije' i uzrok smrti još nije poznat

Foto: Youtube screenshot
1/4
08.01.2021.
u 12:19

Menadžer glumice Marion Ramsey potvrdio je kako je glumica umrla ali nije naveo uzrok smrti.

Marion Ramsey, glumica koja je publici najpoznatija po ulozi policajke  Laverne Hooks u filmskoj franšizi "Policijska akademija", preminula je u četvrtak u Los Angelesu u 73. godini, potvrdio je za CNN njezin menadžera Roger Paul koji nije naveo što je uzrok smrti. 

- Marion je bila osoba čija je vedrina i ljubaznost ispunjavala prostor čim bi ušla u njega. Njezin odlazak veliki je gubitak za sve koji su je poznavali i nedostajat će nam i uvijek ćemo je voljeti - stoji u izjavi obitelji koja je poslana medijima.  Ramsey je svoju televiozijsku karijeru započela gostujućom ulogom u hit seriji "The Jeffersons", a redovito je nastupala i u "Cosu", humorističnoj seriji Billa Cosbyja. Naravno, publici je najpoznatija po svom pojavljivanju u "Policijskoj akademiji" gdje je 1984. odigrala ulogu policajke Hooks i Marion smo gledali i u sljedećih pet nastavaka "Policijske akademije". 

Glumica je bila poznata i po svom humanitarnom radu i najviše je pomagala organizacijama koje su brinule o oboljelima od AIDS-a i željela je podići svijest o AIDS-u. Prije šest godina zajedno s Steveom Guttenbergom i Michaelom Winslowom iz "Policijske akademije" snimila je film "Lavalantula" i sljedeće godine snimili su i  nastavak "2 Lava 2 Lantula!". Zadnju ulogu odigrala je prije tri godine u indie filmu "Kad pjevam".

Ključne riječi

Komentara 2

BE
berija
22:08 08.01.2021.

Uzrok smrti nije poznat? 73 godine, eto.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
20:01 08.01.2021.

Covid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije