Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova otkrića

Preminula djevojka Jima Carreyja bila je predana Scijentološkoj crkvi

cathriona white
Foto: Instagram
1/2
01.10.2015.
u 08:06

Ortega je već pisao o Paulette Cooper, koju je nazvao žrtvom Scijentološke crkve i njihovih stravičnih režima. Očito je da povezuje i smrt vizažistice sa scijentolozima. Iz crkve se još nisu oglasili o njezinoj smrti

Bivša djevojka Jima Carreyja počinila je samoubojstvo samo nekoliko dana nakon što je drugi put prekinula s njim. Cathriona White bila je dugogodišnja pobornica scijentologije, a u trenutku smrti pohađala je intenzivan seminar preživljavanja.

Otkriće je to koje dolazi od slavnog novinara Tonyja Ortege, koji je 20 godina karijere posvetio pisanju o Scijentološkoj crkvi. Ortega piše kako su njezini najbliži prijatelji iz Crkve rekli da su šokirani njezinom smrću. Navodno se sa scijentologijom upoznala preko glazbenika Becka, odnosno njegova kruga prijatelja. Beck je, inače, slavni scijentolog. Ohrabrili su je da se radi Crkve preseli iz Irske u Ameriku, kako bi što bolje proučavala njihovo učenje. Carrey je navodno bio svjestan da mu je djevojka scijentologinja. Mnoge je začudilo što je unatoč tome s njom u vezi jer je glumac često znao ismijavati taj pokret.

Prijatelji iz te zajednice bili su iznenađeni činjenicom da je vizažistica s glumcem u vezi. Ipak, vjerovali su da Cathriona može podnijeti vezu s tako slavnom ličnosti jer je prije veze s njim prošla kroz seminar pročišćavanja. Vjerovali su da ih svaki takav potez pročišćava te da su nakon njih spremni na sve. Tijekom pročišćavanja, White je provodila vrijeme u saunama te na vitaminskim injekcijama. Iako nije povezano, Ortega je već pisao o Paulette Cooper, koju je nazvao žrtvom Scijentološke crkve i njihovih stravičnih režima. Očito je da povezuje i smrt vizažistice sa scijentolozima. Iz Scijentološke crkve se još nisu oglasili o njezinoj smrti.

>>Djevojka Jima Carreya počinila samoubojstvo

>>Jim Carrey o samoubojstvu bivše djevojke: Bila je zaista nježan i osjetljiv cvijet

Komentara 4

EF
epic.flyer
11:58 01.10.2015.

Čuj crkva?????? To je najogavnija sekta....Treba im zakonom zabraniti djelovanje...

SH
srce_hrvatsko
08:47 01.10.2015.

Tko s vragom tikve sadi...

DU
Deleted user
12:15 01.10.2015.

Pohađala je intenzivan seminar preživljavanja koji ju je podučio kako da počini samoubojstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije