Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegova muza

Preminula bivša djevojka slavnog repera s kojom je imao troje djece

Foto: PA/Pixsell
1/3
16.11.2018.
u 13:07

Porter i Diddy imali su zajedno troje djece: blizanke Jessie James i D'Lilu i sina Christiana. Upoznali su se kada je on radio za Uptown Records i počeli su se viđati 1994. godine.

Model i glumica Kim Porter, bivša djevojka repera Seana "Diddyja" Combsa, umrla je u četvrtak u četrdeset i sedmoj godini. Ona i Diddy bili su zajedno gotovo jedno desetljeće.

Glasnogovornik ovog hip-hop mogula potvrdio je za Yahoo da se tragedija dogodila: -Nažalost, mogu potvrditi da je Kim Porter preminula. Obitelj moli za privatnost u ovim teškim trenutcima.

Porter i Diddy imali su zajedno troje djece: blizanke Jessie James i D'Lilu i sina Christiana. Upoznali su se kada je on radio za Uptown Records i počeli su se viđati 1994. godine. U intervjuu za Essence 2009. godine rekao je kako je ona njegova muza i da ga nadopunjuje.

Nakon nekoliko svađa i pomirbi, Porter je 2007. odlučila u potpunosti prekinuti. Izjavila je kako on nije spreman za brak, ali zaklela se da će ostati u prijateljskim odnosima zbog djece.

Čak 11 godina bili su u prijateljskim odnosima, a zvao ju je svaki dan 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije