Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 62. GODINI

Preminula Marie Fredriksson, pjevačica grupe Roxette

Roxette
Foto: Profimedia
1/6
10.12.2019.
u 13:15

- S velikom tugom u srcu javljamo da je jedna od naših najboljih pjevačica umrla 9. prosinca od posljedica bolesti s kojima se dugo borila - piše u izjavi za javnost njene obitelji.

Marie Fredriksson, pjevačica jedne od najpoznatijih švedskih grupa Roxette, preminula je jučer  u 62. godini, objavili su švedski mediji.

- Marie Fredriksson oplakuje suprug Mikael Bolyos i njihovo dvoje djece - pišu najčitanije švedske novine The Express.

- S velikom tugom u srcu javljamo da je jedna od naših najboljih pjevačica umrla 9. prosinca od posljedica bolesti s kojima se dugo borila - piše u izjavi za javnost njene obitelji. 

Od Marie se emotivnom objavom na Twitteru oprostio i njen kolega i prijatelj Per Gessle, s kojim je osnovala Roxette 1986. godine.
- Vrijeme leti jako brzo. Nije prošlo puno vremena otkad smo provodili dane i noći u mom malom stanu i dijelili nemoguće snove. I koji smo samo san imali podijelili! Počašćen sam što sam imao prilike upoznati tvoj talent i velikodušnost. Sva moja ljubav ide tebi i tvojoj djeci. Stvari više nikad neće biti iste - napisao je Per. 

Marie je još 2002. godine operirala tumor na mozgu.

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Matija22
Matija22
13:22 10.12.2019.

Bila odlična grupa 80-90-tih

Avatar Svarog
Svarog
13:40 10.12.2019.

Imala je božanstveni glas, 80-te bi bile nezamislive bez grupe Roxette - počivala u miru!

MO
moroder
14:39 10.12.2019.

Počivaj u miru, Marie

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije