Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi sastav na sceni

Premijerno pogledajte spot grupe Versi za singl 'Oprosti nam duga noći'

versi
Foto: Screenshot
1/2
08.04.2015.
u 10:07

Bend ubrzo postaje poznat po akustičnima nastupima diljem Dalmacije, a prije dvije godine odlučuju se i za diskografsku karijeru

 Croatia Records predstavlja glazbeni sastav Versi i njihov novi spot "Oprosti nam duga noći". Versi svoj glazbeni put počinju prije pet godina, kada grupa golobradih mladića iz Metkovića svoju ljubav prema glazbi pretače u zajednički rad.

Bend ubrzo postaje poznat po akustičnima nastupima diljem Dalmacije, a prije dvije godine odlučuju se i za diskografsku karijeru. Njihov prvi singl "Cura iz mista" predstavljen je na Melodijama hrvatskog juga - Opuzen 2012., a taj je uspjeh najavio i sličan rasplet za sljedeća tri singla - "Vragu malo, meni dosta" (pobjeda na Marco Polo festivalu 2013.), "Dalmacijo moja" i "Slomila me prošla godina".

Novi singl "Oprosti nam duga noći" napisali su Dragan Brnas (glazba i aranžman), dok je umjetnički voditelj benda Ivica Brnas autor teksta. Versi su Martin Barbir, Jakov Barbir, Nikica Ilić, Hrvoje Ilić, Domagoj Mustapić i pridruženi član Roko Markota. Ono što ovaj band čini drugačijim je izrazita radost stvaranja glazbe koju prenose na svoju publiku.

>>Shorty i klapa Maslina posvetili pjesmu Draženu

>>Festival Mostarsko proljeće 2012.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije