Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Premijera - Kako izdresirati zmaja 3: skriveni svijet

Kako izdresirati zmaja 3
Foto: Promo
1/21
28.01.2019.
u 15:25

U hrvatskim kinima SINKRONIZIRANA verzija crtanog filma može se pogledati od 31. siječnja 2019.

Zmajevi su se vratili na radost djece ali i odraslih! Ovu subotu u Cinestar Avenue Mallu vladala je prava zmajo-groznica. Premijerno je prikazan novi nastavak sage o Štucku, Bezubici, vikinzima i njihovim zmajevima. Na premijeri smo mogli upoznati i glumce koji su svojim glasovima dali osobnost i šarm zmajevima. Nije nedostajalo niti zmajeva koji su skakali po stolovima a par ih se našlo i na torti.

Studio DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suoče s nepoznatim ... Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, i razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja 3: skriveni svijet.

Foto: Promo

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

U hrvatskim kinima SINKRONIZIRANA verzija crtanog filma može se pogledati od 31. siječnja 2019.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije