Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šojka rugalica

Evo koje zvijezde su došle na premijeru filma Igre gladi

Igre gladi
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/13
18.11.2015.
u 10:13

Brojni poznati nisu propustili rasplet jedne od najpopularnijih filmskih franšiza

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana premijera dugoočekivanog filma 'Igre gladi: Šojka rugalica, 2.dio'.

Sinoćnju svečanu premijeru nisu propustili brojni poznati Hrvati, pa su tako na premijeri dugoočekivanog nastavaka bili Daniela Trbović, Kristina Krepela, Ogi Antunac, Andrea Andrassy, Ivica Klarić, Davor Meštrović, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, Tina Katanić, Tomo in der Mühlen te mnogi drugi.

U grand finalu spektakularne kino-hit franšize ''Igre gladi'', Katniss Everdeen, koju je utjelovila oskarovka Jennifer Lawrence, nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, s Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod.

Uoči početka kinoprikazivanja napetog nastavaka blockbustera CineStar, Blitz film & video i ShoeBeDo pripremili su pravu modnu poslasticu za sve fanove ove spektakularne kino-hit franšize.

Filmska franšiza u kojoj je Jennifer Lawrence Šojka rugalica, simbol otpora i borbe, postala je globalni kulturološki fenomen u kojem uživaju sve generacije. Film od sutra možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica da se uputite u najbliži CineStar.

>> Moje futurističke kostime nose u hit-filmu Igre gladi

Komentara 9

MA
maddog
07:30 18.11.2015.

molim vas po cemu je Tina MEGAHIT ZVIJEZDA,MEGAHIT!!!!

TR
Trnjanec
07:32 18.11.2015.

Svaka čast novinaru na ovakvoj sprdačini :)

DU
Deleted user
06:24 18.11.2015.

VL se sprda konačno s hrvatskim megahit zvijezdama???!!!...kkkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije